Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ο Mamaκιας της ελληνικής ραπ απασφάλισε και τα έχωσε άγρια

❱❱ Ο Αλβανός με τα καροτί μαλλιά εμφανίστηκε στον Αρναούτογλου με μάσκα!«Είμαι αρρώστια, μη σας κολλήσω»«Τον μισώ πολύ! Τον απεχθάνομαι!» Πρωτοφανής επίθεση του ράπερ Sin Boy (κατά κόσμον, Αγκουστίν Γκέκας) στον Αντώνη Κανάκη για τη σάτιρα που έκανε στο trash τραγούδι του «Mama», που μετράει εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης, αλβανικής καταγωγής, με τα καροτί μαλλιά και το τατουάζ Πίκατσου στον λαιμό, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» φορώντας μάσκα, καθώς, όπως είπε, «είμαι αρρώστια, μη σας κολλήσω», και με ύφος χιλίων -και βάλε- καρδιναλίων αναφέρθηκε με ακραία σχόλια στον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

«Με τραγουδιστές, ράπερ και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ο,τι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια… Με κριντζάρει» είπε αρχικά και, όταν ο Γρηγόρης τον ρώτησε αν για το μίσος του προς τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή ευθύνεται η σάτιρα που του έκανε ο τελευταίος, το αρνήθηκε.

«Δεν ήταν αστεία»

«Εκανε το “Mama” και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά επειδή πουλάει τώρα το “Mama”, κάνουν όλοι κάτι “Mama” για να πουλήσει, κατάλαβες; Το έκανε μόνο γι’ αυτό, δεν ήταν αστείος. Αυτό δεν μου άρεσε, ότι έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Αμα ήθελε φήμη, μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Οταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια…» είπε, γεμάτος αδικαιολόγητη υπεροψία, ο ερμηνευτής του κομματιού, που απασχολεί έντονα τα πλήθη τον τελευταίο καιρό. Να θυμίσουμε πως, μία εβδομάδα πριν, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του έφτιαξαν μια σατιρική διασκευή του «Mama», με κοινωνικοπολιτικό στίχο, και την παρουσίασαν στην εκπομπή.

isyourboysinboy 58409058 449407988961589 7266202522257884864 n

Το βίντεο ήταν, κατά κοινή ομολογία, τόσο αστείο, που ακόμα και οι ίδιοι οι δημιουργοί του από τα γέλια δεν μπορούσαν να συνεχίσουν και το ολοκλήρωσαν ύστερα από πολλές προσπάθειες, όπως προβλήθηκε σε επόμενο «making of» βίντεο.

Το «αμαρτωλό αγόρι» (όπως τον «βάφτισε» ο Stan), ωστόσο, παρεξηγήθηκε και, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει τηλεοπτικά, έβγαλε όλο του το μένος προς τον Αντώνη Κανάκη, προσπαθώντας ίσως με τον τρόπο αυτόν να βάλει όρια στη σάτιρα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...