Δανός πολιτικός πίσω από 73 πάρτι οργίων!

❱❱  Τουλάχιστον 73 πάρτι οργίων με τη συμμετοχή 50 γυναικών οργάνωσε την περίοδο 2016-2017 ο πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων……δήμου της Δανίας Περ Ζάιγκλερ (φωτό), επιχείρηση που του απέφερε το ποσό των 48.000 ευρώ.

Ο Ζάιγκλερ, ιδρυτής του Φιλελεύθερου Κόμματος, αν και προσπάθησε να παρουσιάσει στο δικαστήριο την κερδοφόρα επιχείρησή του σαν αθώο swinger club, κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση events σεξουαλικών οργίων σε διάφορες περιοχές της χώρας, από τον Απρίλιο του 2016 ως τον Νοέμβριο του 2017.

Οπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του, στα εν λόγω πάρτι συμμετείχαν περίπου 50 γυναίκες, οι οποίες έρχονταν σε σεξουαλική επαφή επί χρήμασι με οκτώ έως δώδεκα άντρες κάθε φορά.

«Gangbangs»

Η νομική ομάδα που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του ανέλαβε εκ μέρους του την ευθύνη για τη διοργάνωση των «gangbangs», όπως ονομάζονταν τα εν λόγω events, λέγοντας ωστόσο ότι οι συμμετέχοντες σε αυτά ήταν μέλη ενός «κινούμενου swinger club». Το δικαστήριο ωστόσο δεν πείστηκε και καταδίκασε τον Ζάιγκλερ, βάζοντας τέλος στην πολιτική του καριέρα.

Το σκάνδαλο είχε ξεσπάσει αρχικά το 2017 αναγκάζοντάς τον να υποβάλει παραίτηση από την αρχηγία του κόμματός του, όμως οι λεπτομέρειες του κατηγορητηρίου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ