Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το «κόμμα» των celebrities σάρωσε στις εκλογές

❱❱ Ποιοι καλλιτέχνες κέρδισαν τη μάχη του σταυρού σε δήμους και περιφέρειεςΑνεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα για καθέναν ξεχωριστά, το εκλογικό κοινό τίμησε με την ψήφο του τους τραγουδιστές, τους ηθοποιούς και τους κάθε λογής celebrities που έδωσαν μάχη για μια θέση στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές της χώρας.

Πολλοί από αυτούς πανηγυρίζουν την εκλογική νίκη τους αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν χιλιάδες σταυρούς προτίμησης, ενώ άλλοι λιγότερο τυχεροί μπορεί να μην εκλέχτηκαν, ωστόσο βίωσαν την ένταση και την αγωνία της όλης διαδικασίας.

Ανάμεσα στους τυχερούς είναι η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη, η οποία εκλέχτηκε δεύτερη με 10.560 ψήφους στον νότιο τομέα της Περιφέρειας με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη «Νέα αρχή για την Αττική».

Στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας εκλέχθηκε τρίτος με 6.804 σταυρούς ο αρχισκόρερ της Εθνικής μας στο Euro 2004 Αγγελος Χαριστέας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη συγκέντρωσε 5.952 σταυρούς στον συνδυασμό «Αθήνα ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο της Αθήνας. Με τον ίδιο συνδυασμό κατάφεραν να εκλεγούν η ραδιοφωνική παραγωγός Πόπη (Θεόπη) Δομάζου με 2.757 σταυρούς και ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης με 2.619 ψήφους.

Δεύτερος στη λίστα στον Δήμο Περιστερίου ήταν ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης με 4.552 ψήφους για τον συνδυασμό «Με την κοινωνία μπροστά» του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Πρώτος σε σταυρούς στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά» του Λάμπρου Μίχου ήταν ο ράπερ Νίκος Βουρλιώτης με 706 ψήφους.

Στη Γλυφάδα πανηγυρίζει η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μας» του Γιώργου Παπανικολάου και εκλέχθηκε πέμπτη με 1.591 σταυρούς.

Χαρούμενη για την εκλογή της με 529 σταυρούς στον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου είναι η πρώην παίκτρια του «Survivor» και ηθοποιός Σάρα Εσκενάζη.

Αλλος ένας survivor που τα κατάφερε είναι ο πρώην «Μισθοφόρος» Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος εξελέγη με 303 ψήφους στον συνδυασμό «Νίκη των πολιτών» του Γιάννη Σταθόπουλου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Την πόρτα του Δήμου Παιανίας θα περάσει ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, καθώς με 494 σταυρούς θα βρεθεί στο πλευρό του Ισίδωρου Μάδη με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε μαζί».

Πετυχημένος στις δημοτικές εκλογές είναι και ο τραγουδιστής Ακης Δείξιμος, ο οποίος εξελέγη στον Δήμο Μοσχάτου με τον συνδυασμό «Μοσχάτο – Ταύρος ανθρώπινη πόλη» του Ανδρέα Ευθυμίου με 876 σταυρούς.

Η κάλπη τους «κέρασε» φαρμάκι

Δεν τα κατάφερε ο Θάνος Καληώρας με τους 3.990 σταυρούς, ο οποίος συμμετείχε στον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού.

Με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα δεν εξελέγησαν η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, με 2.371 σταυρούς, και η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη, με 1.775.

Επίσης, δεν τα κατάφεραν ο ηθοποιός Αγγελος Παπαδημητρίου, που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη, με 896 ψήφους, όπως και ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης, με 528 σταυρούς.

Εκτός έμειναν ακόμα η Χριστίνα Πολίτη, που πήρε 1.119 σταυρούς με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου για τον Δήμο Αθηναίων, καθώς και ο Τζάνι Εμιας Χόπγουελ (Zeraw), με 308 ψήφους.

Οσο κι αν προσπάθησαν, δεν τα κατάφεραν επίσης οι τραγουδιστές Γιάννης Φλωρινιώτης (με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη), και οι ηθοποιοί Ορφέας Παπαδόπουλος (υποψήφιος στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στο πλευρό του νυν δημάρχου Τάσου Μαυρίδη), Τζένη Διαγούπη (με τον συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Βίκυς Ανδρικοπούλου) και Μαρία Γεωργιάδου (υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» για την Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη).

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...