Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Δάκρυα για την Τζούλια Μπάρκα

❱❱ To sex symbol των 90s «έφυγε» από εγκεφαλικόΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Τραγικός επίλογος μιας πολυτάραχης ζωής. Εσβησε χθες το πρωί σε ηλικία 50 ετών η Τζούλια Μπάρκα. Το ξανθό κορίτσι-σύμβολο των 80s και των 90s έδινε εδώ και αρκετό καιρό μια σκληρή πλην όμως άνιση μάχη με τον καρκίνο και τη νεφρική ανεπάρκεια.

Η ίδια, ωστόσο, έμελλε ν’ αφήσει την τελευταία της πνοή από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι. Δυστυχώς, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη τον τελευταίο καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Espresso» ο γαμπρός της άτυχης ηθοποιού και τραγουδίστριας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Μετά το πρώτο βαρύ εγκεφαλικό που έπαθε το 2002 και λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή, η Τζούλια Μπάρκα προσπάθησε πολύ να επανέλθει, κάνοντας μια εποχή σημαντικά βήματα προόδου, αφού η θέλησή της να επιβιώσει ήταν τεράστια.

Δυστυχώς, όμως, η μοίρα τής έδειξε ακόμη μία φορά το σκληρό της πρόσωπο. Διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και νεφρική ανεπάρκεια.

Η ίδια εμφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τον περασμένο Φεβρουάριο και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι υπέφερε πολύ, ενώ κατήγγειλε ότι δεν τη δέχονταν στο Θεαγένειο προκειμένου να πολεμήσει την αρρώστια της.

Στο νοσοκομείο

Με παρέμβαση της παρουσιάστριας του Σκάι η Τζούλια νοσηλεύτηκε τελικά στο εν λόγω νοσοκομείο. Εκεί, όπως μας είπε χθες ο γαμπρός της, ο κ. Φώτης, παρέμεινε ένα μικρό διάστημα.

Η κατάστασή της όμως κρίθηκε μη αναστρέψιμη κι έτσι επέστρεψε στο σπίτι της, κοντά στη μητέρα της, την αδελφή της και στα υπόλοιπα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι τελευταίες ημέρες της ήταν πολύ δύσκολες, καθώς υπέφερε από φρικτούς πόνους. Μέχρι που τελικά την πήρε ο Θεός κοντά του και η ψυχή της ξεκουράστηκε.

Το συγκλονιστικό είναι ότι «έφυγε» στην αγκαλιά της μάνας της, της κυρίας Ευτυχίας. Η κηδεία της Τζούλιας Μπάρκα θα γίνει σήμερα, στις 11 το πρωί, στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής.

ev007 dikh mparka giannopoyloy

Οι βιντεοταινίες, η εμπλοκή της σε ροζ σκάνδαλο και οι αισθησιακές φωτογραφίσεις

Το πραγματικό όνομά της ήταν Γιούλη Μπάρκα και μ’ αυτό ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής.

Ηταν μέσα της δεκαετίας του ’80 όταν έκανε την εμφάνισή της σε βιντεοταινίες και θεατρικές παραστάσεις της εποχής, παίζοντας δίπλα σε γνωστούς ηθοποιούς, όπως ο Στάθης Ψάλτης.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η καριέρα της διακόπηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που η ίδια ξαναβρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, λόγω της εμπλοκής του ονόματός της σε ένα σκάνδαλο που ταλάνισε την κοσμική Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το 2001 συνελήφθη από άντρες του Τμήματος Ηθών σε αθηναϊκό ξενοδοχείο με την κατηγορία της παράνομης πορνείας.

Εν συνεχεία, έγινε γνωστό ότι το όνομά της ήταν μαζί με άλλα ονόματα της εγχώριας showbiz στην ύποπτη ατζέντα μιας μεσόκοπης κυρίας με μαύρα γυαλιά από του Γκύζη, της συχωρεμένης πλέον μαντάμ Βάσως. Η Τζούλια δεν παραδέχτηκε την εμπλοκή της στο κύκλωμα αυτό.

f4 3c67d31

Ωστόσο, μετά το σκάνδαλο εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα που ακολούθησε με τον καλύτερο τρόπο. Εκανε αισθησιακές φωτογραφίσεις και μια εντυπωσιακή στροφή στην καριέρα της, δίνοντας πρώτη φορά έμφαση στο τραγούδι.

Η «αιρετική σεξοβόμβα», όπως χαρακτηριστικά την έχουν αποκαλέσει, υιοθέτησε τότε ένα διαφορετικό look, με sexy outfits και εκκεντρικά αξεσουάρ, κάνοντας διάφορα shows με χορό και τραγούδι σε μαγαζιά της Αθήνας και της περιφέρειας.

Σε εκπομπές

Αλησμόνητες έχουν μείνει και οι εμφανίσεις της σε μεσημεριανές εκπομπές της εποχής, όταν πρωταγωνιστούσε σε καβγάδες σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπως π.χ με την Τζένη Χειλουδάκη.
Το μεγάλο χτύπημα της μοίρας για τη χαμογελαστή Τζούλια ήρθε το 2002 με τρομακτικό τρόπο.

Ενα βράδυ, την ώρα που τραγουδούσε σε μαγαζί της Ιεράς Οδού, η Γιούλη Μπάρκα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κι έπειτα από κώμα σαράντα ημερών άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μια πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Από τότε έως και το 2016, οπότε είχε δώσει μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην «Espresso», πάλευε για την αποκατάστασή της.

Δυστυχώς, η εμφάνιση του καρκίνου και της νεφρικής ανεπάρκειας, σε συνδυασμό με το ήδη βεβαρημένο ιστορικό της, της έδωσε τη χαριστική βολή.

offer

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...