Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Ο άνθρωπός μου!

❱❱ Στάζει μέλι για τον Κικίλια η Μπαλατσινού, που μίλησε για τις λεπτομέρειες του γάμου τουςΑντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του καλοκαιριού! Ολα είναι έτοιμα για την Κυριακή 16 Ιουνίου, ημέρα που η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης και πίστης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί ενώπιον Θεού και περίπου 100 προσκεκλημένων συγγενών και φίλων.

«Η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε την κατάνυξη και την ευλογία» αποκάλυψε η μέλλουσα νυφούλα σε συνέντευξή της στο «Πρωινό», προσθέτοντας ότι ο 11χρονος γιος της Μάξιμος θα φορέσει το γαμήλιο κοστούμι που ράφτηκε ειδικά για την περίσταση και θα τη συνοδέψει έως τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οσο για το νυφικό της, η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι θα είναι λιτό και πως οι εντατικές πρόβες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το τέλος των εκπομπών της με τίτλο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

«Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό. Το νυφικό είναι πολύ απλό, είναι μια πολύ όμορφη δημιουργία των Zeus & Dione» είπε και συνέχισε: «Εχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν έως την ημέρα του γάμου. Εχω δημιουργικό άγχος και την έννοια που έχουμε με τον Βασίλη να είναι όλοι οι άνθρωποί μας εκείνη την ημέρα καλά και άνετα».

Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει σχέδια για να μεγαλώσει την οικογένειά του. Παρόλο που η Τζένη Μπαλατσινού έχει τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, επιθυμεί να γίνει και πάλι μαμά. Αλλωστε, την επιθυμία αυτή εξέφρασε και ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Δεν το σκέφτεται μόνος του. Ολα αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον και θεωρώ ότι από μια ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία. Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άντρας μου» είπε με χαμόγελο ευτυχίας η παρουσιάστρια.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...