Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το μήνυμα του Ταχτσίδη στη Θεοδωροπούλου

❱❱ Η θεά της πασαρέλας, που περιμένει για τρίτη φορά τον… πελαργό, αποκαλύπτει το μήνυμα του μπαλαδόρου άντρα της για το «σερί» που ονειρευότανΑπό τον
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Βαφτίσια, γενέθλια, διακοπές και γεννητούρια περιλαμβάνει το… menu του φετινού καλοκαιριού για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Η λαμπερή σύζυγος του διεθνούς ποδοσφαιριστή μας Παναγιώτη Ταχτσίδη, η οποία κυοφορεί το τρίτο τους παιδί, έφτασε στην Ελλάδα από το Λέτσε της Ιταλίας ανήμερα την Πρωτομαγιά. Εκτοτε δεν έχει σταματήσει να… τρέχει, αφού τα χαρμόσυνα που έρχονται είναι πολλά!

«Αυτές τις μέρες ετοιμάζω πυρετωδώς τη βάφτιση του γιου μας Κωνσταντίνου, που θα γίνει στο Ναύπλιο, στις 9 Ιουνίου. Είναι λίγο το χρονικό διάστημα και η πίεση του χρόνου μεγάλη, αλλά ξέρω πως στο τέλος θα γίνουν όλα όπως έχω φανταστεί και επιθυμώ» λέει στην «Espresso» το πρώην μοντέλο και νυν beauty blogger και influencer.

«Ανεβοκατεβαίνω Αθήνα – Ναύπλιο και τούμπαλιν, γιατί στην Αθήνα βρίσκονται οι γιατροί, η κοπέλα που κανονίζω τα του στολισμού και πολλά άλλα, ενώ στο Ναύπλιο είναι τα παιδιά και άντρας μου, στο πατρικό του σπίτι. Κι όλα αυτά τα κάνω διανύοντας τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου» συνεχίζει γελώντας και μας πληροφορεί ότι «ο πελαργός θα μας επισκεφθεί -πρώτα ο Θεός- τον Αύγουστο».

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, αλλά τη ρωτάμε αν η ίδια και ο Παναγιώτης σκέφτονται ν’ αποκτήσουν και τέταρτο παιδί μετά την Αφροδίτη, τον Κωνσταντίνο και το αγοράκι που κυοφορεί τώρα. «Φυσικά! Ηταν στα πλάνα μας από πριν μείνω έγκυος στην Αφροδίτη. Εχω ακόμα μήνυμα του Πάνου, που λέει “εσένα θα σου κάνω πέντε παιδιά”. Αν όχι πέντε λοιπόν, σίγουρα θα κάνουμε τέσσερα. Είναι στα σχέδιά μας. Απλά όχι τόσο άμεσα όπως το τρίτο, γιατί χρειάζομαι κι εγώ να ξεκουράσω τον οργανισμό και το σώμα μου και να μείνω λίγο ελεύθερη, χωρίς τις απαιτήσεις και την προσοχή, τις στερήσεις που απαιτεί μια εγκυμοσύνη, όλη η λοχεία και ο θηλασμός. Φαντάσου, όταν ο Κωνσταντίνος ήταν τριών μηνών, εγώ συνέλαβα πάλι. Τώρα εκείνος είναι δέκα μηνών κι εγώ εφτά μηνών έγκυος» απαντά σαν… χείμαρρος η Ζέτα.

f3
Ξαπλωμένη η έγκυος Ζέτα παρέα με τα δύο πιτσιρίκια της

Εν συνεχεία μάς αποκαλύπτει και το όνομα που θα πάρει το μωρό που έχει στα σπλάχνα της: «Αυτό το αποφασίσαμε από τον τρίτο μήνα που μάθαμε το φύλο του. Θα τον ονομάσουμε Βασίλειο. Είναι το όνομα του πατριού μου, καθότι έχω χάσει τον βιολογικό μου πατέρα από την ηλικία των δυόμισι ετών. Ηταν προσωπική μου επιλογή να δώσω με απόλυτη χαρά και εκτίμηση προς εκείνον το όνομά του γιατί στέκεται σχεδόν 30 ολόκληρα χρόνια δίπλα μας, καλύτερα και από πατέρας, και του αξίζει μια τέτοια τιμή.

Δεν έκαναν με τη μητέρα μου δικά τους παιδιά, γιατί η μητέρα μας είχε ήδη εμένα και την αδερφή μου. Και η ζωή του όλη και κληρονομιά του είμαστε εμείς. Πάντα θα αγαπώ, θα θυμάμαι και θα σέβομαι τον βιολογικό μου μπαμπά, αλλά καλό είναι να τιμάμε κάποιον και όσο ζει» λέει χαρακτηριστικά. 

Οπως μας πληροφορεί, πάντως, δεν αγχώνεται για τον ερχομό του «πελαργού». Εχει, άλλωστε, άλλες δύο γέννες στο ενεργητικό της και ξέρει τι να περιμένει: «Απολαμβάνω το εννιάμηνο ταξίδι όσο καλύτερα μπορώ και αναμένω με χαρά και τον Βασίλειο, να τον κρατήσω στα χέρια μου. Δεν συνηθίζεται η ιδέα ενός τοκετού, αλλά έχω πίστη ότι θα πάνε όλα καλά, ακόμη έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρό μου, ενώ με βοηθάει σε όλο αυτό και η καλή ψυχολογία μου, καθώς αντλώ καθημερινά αγάπη και δύναμη από τα παιδιά μου και τον άντρα μου» εξομολογείται.

—-

Η ανέμελη ζωή στην Ιταλία, η «απόδραση» για διακοπές μόνο με τον συζυγο της και τα γενέθλια στην Ελλάδα της Αφροδιτούλας

Μετά τα βαφτίσια του Κωνσταντίνου στις 9 Ιουνίου η Ζέτα θ’ αρχίσει να προετοιμάζεται για τα πρώτα του γενέθλια, που είναι τον Ιούλιο. f4 prosklitiriaΤον Αύγουστο θα υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς της και τον Σεπτέμβριο η πρωτότοκη κόρη της, η Αφροδίτη, θα γίνει τεσσάρων ετών, οπότε θα οργανωθεί κι άλλο birthday party επί ελληνικού εδάφους.

* Φωτό δεξιά: Τα προσκλητήρια για τη βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου

Στο ενδιάμεσο η χαρούμενη μαμά είναι σίγουρη ότι θα βρεθεί λίγος χρόνος για να πάει κάπου με τον άντρα της, μόνοι οι δυο τους. «Θα πάμε κάπου οι δυο μας, έστω για πέντε μέρες. Είναι ευκαιρία εφόσον στην Ελλάδα μπορώ ν’ αφήσω για λίγο τα παιδιά με τις γιαγιάδες τους» μας λέει.

Οσο για την επιστροφή τους στην Ιταλία, πρώτα θα πάει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λέτσε για ακόμη τρία χρόνια, κι έπειτα -μέσα στον Οκτώβριο- θα τον ακολουθήσει η Ζέτα με τα παιδιά.

Για τη ζωή της στη γειτονική χώρα μάς λέει: «Το άσχημο είναι η λησμονιά της πατρίδας και ό,τι αφήνεις πίσω σου. Και η μοναξιά που εν τέλει αποβαίνει σε καλό και σε κάνει ακόμα πιο δυνατή και δραστήρια. Στο όμορφο Λέτσε η ζωή μας κύλησε πολύ όμορφα. Κάναμε παρέες και δέσαμε, καθώς οι γειτονικοί μας φίλοι δεν διαφέρουν από εμάς στην κουλτούρα, στο γλέντι και στη ζεστασιά του Ελληνα. Οι συνθήκες για τα παιδιά εκεί είναι ιδανικές και η κορούλα μας, αν και δεν μιλάει ιταλικά παρά μόνο κάποιες λέξεις και εκφράσεις, συνεννοείται απόλυτα με τα άλλα παιδιά».

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...