Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

«ΓΙΕ ΜΟΥ…»

❱❱ Ραγίζουν καρδιές τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του Πάνου Ζάρλα! Η μητέρα του νικητή του «Power of love» τον αποχαιρέτησε με μαντινάδαΤρεις μέρες μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν. Σε κατάσταση σοκ ακόμη ετοιμάζονται για την κηδεία του, που θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Στύψης, στη Μυτιλήνη, απ’ όπου καταγόταν και μεγάλωσε.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έγινε γνωστό το θλιβερό μαντάτο, ένα κύμα απέραντης θλίψης «έπνιξε» τα social media. Φίλοι του 28χρονου, που έδωσε ραντεβού με τον θάνατο στα κιγκλιδώματα της λεωφόρου Συγγρού, με μηνύματά τους δεν σταμάτησαν να αναρωτιούνται γιατί.

Ανάμεσά τους και η Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία ως ζευγάρι αγαπήθηκαν από το πανελλήνιο. Δεν εκφράστηκε αμέσως. Ισως γιατί αρνιόταν να το πιστέψει. «Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μη γινόταν ποτέ αυτό» του έγραψε και συνέχισε: «Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ό,τι και να γίνει, γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις, εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. “Ετσι ξαφνικά όπως μπήκες στη ζωή μου θα φοβάμαι μη σε χάσω ξαφνικά” μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα, για την ψυχή σου, για την καρδιά σου, γιατί άξιζες πολλά, αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Αγγελός μας!»

Ο πατέρας του

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση, όμως, αποχαιρέτησε τον γιο του και ο πατέρας του Πάνου Λάζαρος.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την τραγική είδηση του θανάτου του γιου του ο Λάζαρος Ζάρλας ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας «ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου… πάντα… ήσουν φως, έμεινε σκοτάδι! Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν!» Η μητέρα του Στέλλα Νικολάου στην τελευταία της ανάρτηση δίπλα στη φωτογραφία του παλικαριού της έγραψε μια μαντινάδα: «Χάρε που βγήκες παγανιά τα νιάτα να μαζέψεις, πώς θα μπορέσεις τώρα πια τόση ομορφιά να αντέξεις!» 

f2 panos zarlas mitera stella nikolaoy
Αριστερά: Με τη μητέρα του Στέλλα Νικολάου. Κέντρο: Με τον πατέρα του Λάζαρο. Δεξιά: Με τον πατέρα της Στέλλας Μιζεράκη, Χάρη

Συγκινητικός και ο αποχαιρετισμός του Χάρη Μιζεράκη, του μπαμπά της Στέλλας, ο οποίος αποχαιρέτησε τον πρώην σύντροφο της κόρης του, αποκαλώντας τον «αντράκι μου». «Ο,τι θυμάσαι από τη ζωή, το λένε αναμνήσεις… Μα πώς το λένε το όνειρο που σβήνει πριν το ζήσεις… Καλό ταξίδι, αντράκι μου».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...