Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Πλήρωσε για να κάνει εκπομπή!

❱❱ Με μια βαλίτσα στο χέρι, παρέα με το συνεργείο, ο παρουσιαστής τα χρόνια της «δόξας» του βρισκόταν τη μια μέρα στην Αφρική με τους Μασάι και την άλλη ανάμεσα στους κρουπιέρηδες των καζίνων του Λας ΒέγκαςΕλειπε χρόνια από την τηλεόραση, χάνοντας τη λάμψη που δίνει μ’ έναν μαγικό τρόπο η μικρή οθόνη σε όσους «προσγειώνονται» στον πλανήτη της TV.

Kι εκείνος, την εποχή που ήταν τηλεστάρ, την απολάμβανε στο έπακρο. Το έδειχνε το πρόσωπό του, όταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων τριγυρνούσε στα κοσμικά πάρτι, το ήξεραν οι συνεργάτες του, που συχνά πυκνά έφταναν στα όρια της τρέλας, μη αντέχοντας τα καμώματά του. Πριν καν πάρει το σακίδιό του για να αρχίσει τις περιπλανήσεις του, ακόμα και την εποχή που έβλεπε τυπωμένο το όνομά του στις ιλουστρασιόν σελίδες των lifestyle περιοδικών, το είχε βάλει σκοπό ζωής. Η τηλεόραση ήταν το μεγάλο όνειρό του! Ξυπνούσε και κοιμόταν με την ιδέα να μπει στα σπίτια των τηλεθεατών, να τρυπώσει στα σαλόνια και στις κρεβατοκάμαρές τους. Και τα κατάφερε.

Ξάφνου βρέθηκε να κάνει «τσεκ ιν» στα νούμερα τηλεθέασης. Σαν άλλος Γκιούλιβερ, ζούσε το δικό του παραμύθι. Εκεί όπου κάποτε ταξίδευε νοερά σε μέρη απίθανα και μαγικά μέσα από αφιερώματα άλλων συναδέλφων σε περιοδικά, είδε τον εαυτό του να ζει το δικό του όνειρο της περιπλάνησης στον πλανήτη. Με το αζημίωτο, φυσικά, εισπράττοντας ποσά που κάποιοι θέλουν μία και δύο ζωές για να τα αποκτήσουν. Οταν, άλλωστε, ξεκίνησε η τηλεόραση, ζούσε τη «χρυσή» εποχή της, κατά την οποία οι τηλεοπτικοί αστέρες είχαν πολλά μηδενικά στον τραπεζικό λογαριασμό τους. Ανάμεσα σε realities, talk shows και σειρές που έκαναν πάταγο βρήκε τον δικό του τηλεοπτικό χρόνο για να απογειωθεί! Οι γωνιές της Γης έγιναν το δεύτερο σπίτι του και με έναν έθνικ αέρα στο ντύσιμό του ζούσε μια ζωή αντίστοιχη των… αεροσυνοδών! Με μια βαλίτσα στο χέρι, παρέα με το τηλεοπτικό συνεργείο, βρισκόταν τη μια μέρα στην Αφρική παρέα με τους Μασάι και την άλλη ανάμεσα στους κρουπιέρηδες των καζίνων του Λας Βέγκας, προσπαθώντας να παρουσιάζει εικόνες στο τηλεοπτικό κοινό από διαφορετικούς κόσμους, με διαφορετικές κουλτούρες, ήθη, έθιμα και παραδόσεις! Και αυτή η περιπλάνηση κράτησε χρόνια, αρκετά χρόνια, που συνδυάστηκαν με προβολή και αναγνωρισιμότητα. Εκείνο που ήθελε το πέτυχε και με το παραπάνω. Επειδή όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, όταν το «όχημα» της περιπλάνησής του ξέμεινε από… καύσιμα, είδε κλειστή την πόρτα του καναλιού με το οποίο συνεργαζόταν. Βγήκε ξαφνικά εκτός τηλεοπτικού παιχνιδιού, με την εκπομπή του να παίζεται σε επαναλήψεις, στα πρότυπα σειρών των οποίων οι τηλεθεατές από την πολλή επανάληψη έχουν μάθει κάθε ατάκα των πρωταγωνιστών. Επί χρόνια ζούσε μια εικονική πραγματικότητα και, παρά τις προσπάθειές του στον χώρο του Τύπου και του διαδικτύου, δεν μπορούσε να χωνέψει ότι είναι εκτός τηλεόρασης. Επρεπε με κάθε τρόπο να ικανοποιήσει το «εγώ» του… Η μεγαλομανία του μόνο στη μικρή οθόνη μπορούσε να χωρέσει.

Η επιστροφή του στην τηλεόραση του είχε γίνει εμμονή. Παρά τις κλειστές πόρτες, εκείνος απτόητος μοχθούσε για το comeback. Με έναν πιλότο στα χέρια, άρχισε να κάνει επαφές με μεγαλοστελέχη καναλιών. Πηγαίνει στο ένα κανάλι, «τρώει» πόρτα! Περνά την είσοδο άλλου καναλιού, ακούει ένα μεγαλοπρεπές «όχι». Και τότε ρίχνει το τελευταίο χαρτί του. Κάνει focus σε κανάλι που είναι ανοιχτό σε προτάσεις και πρότζεκτ. Ο ίδιος, για να ακούσει το πολυπόθητο ΟΚ, κάνει τη ρελάνς. Πληρώνει τον τηλεοπτικό χρόνο, βάζει από την τσέπη του τα χρήματα μόνο και μόνο για να δει τον εαυτό του στο γυαλί. Ε, γίνεται να πεις «όχι» όταν έρχεται κάποιος και σου δίνει όχι μόνο μια έτοιμη εκπομπή, αλλά ενισχύει με τα λεφτά του τα ταμεία του σταθμού; Οσοι τον ξέρουν λένε πως, όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της εκπομπής, είναι άλλος άνθρωπος.

Πετά στα σύννεφα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πλήρωσε και το πέτυχε. Η… επιστροφή του στη μικρή οθόνη είναι γεγονός και τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία…

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...