Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο Ανανιάδης έστειλε από το Αγιον Ορος μήνυμα όλο πίκρα μετά τη βάφτιση του γιου του

❱❱ «Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη…» Δυνατό μήνυμα, όλο νόημα και πίκρα, από τον Ανθιμο Ανανιάδη μετά τη βάφτιση του γιου του, που έγινε χωρίς να είναι ο ίδιος παρών. Το περιβάλλον του γνωστού ηθοποιού ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε ποτέ προσκλητήριο από την πρώην σύντροφό του Μαρία Νεφέλη Γαζή για την πιο σημαντική στιγμή του παιδιού τους, ενώ ο ίδιος πήρε έμμεσα θέση για το γεγονός από το Αγιον Ορος, όπου βρίσκεται.

«Δοξάζω τον Θεό»

«Σήμερα πήρα την ευχή του γέροντα Εφραίμ. Είναι ευλογία μεγάλη να έχω κοντά ανθρώπους φωτισμένους που πραγματικά νοιάζονται και πιστεύουν σε μένα πρώτα ως άνθρωπο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Δοξάζω τον Θεό γιατί η οικογένειά μου μού πρόσφερε άπλετη αγάπη, έτσι έμαθα κι εγώ με τη σειρά μου να τη μοιράζομαι και να τη δίνω απλόχερα» έγραψε ο πρωταγωνιστής σε φωτογραφική ανάρτηση που έκανε στο Instagram από το Aγιον Ορος.

Και συνέχισε: «Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω δεν είναι ικανά να περιορίσουν τις ανθρώπινες μικρότητες. Πολλές φορές η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί όταν οι άνθρωποι δημιουργούν προσδοκίες ή τα σχέδιά τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση, τότε είναι που τυφλώνονται από μίσος και πάθος για εκδίκηση. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Η ευτυχία είναι ένα αγαθό που αξίζουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα δικά μας παιδιά αξίζουν όλη την αγάπη και κανένας δεν μπορεί να υψώσει τείχη γύρω τους και να στερήσει την αγάπη. Ενα είναι σίγουρο: Ποτέ δεν είναι αργά για την αγάπη…»

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα του παιδιού του βάφτισε τον μονάκριβό τους Φίλιππο Δημήτρη και όχι Τιμόθεο, όπως είχε ανακοινώσει ο Ανθιμος Ανανιάδης όταν το αγοράκι είχε έλθει στον κόσμο.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Το ένοχο παρελθόν της πριγκίπισσας Σοφίας της Σουηδίας με τον Επστάιν

Δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας δεν πήγε την Τετάρτη στην τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ στη Στοκχόλμη,




Μποζουκια Αθηνα