Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η πρώτη selfie στο honeymoon

❱❱  Λασκαράκη και Σουλτάτος πόζαραν με φόντο παλάτι της Eurodisney στο γαμήλιο ταξίδι τους στο Παρίσι

Τρεις μήνες μετά τον κρυφό γάμο στην Κρήτη και μόλις λίγες μέρες μετά το γαμήλιο γλέντι στη Νάξο, οι νεόνυμφοι Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έβγαλαν την πρώτη selfie τους με φόντο ένα παλάτι της Eurodisney και μάλιστα στο ταξίδι του μέλιτος!

Με ενθουσιασμό η ηθοποιός ανέβασε την κοινή φωτογραφία τους στην προσωπική σελίδα της στο Instagram, συνοδεύοντάς τη με το τρυφερό σχόλιο «Είναι πρίγκιπας.Ο δικός μου πρίγκιπας», με τους χιλιάδες followers να τους εύχονται κάθε ευτυχία!

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει το δικό του ονειρικό παραμύθι στη μαγευτική πολιτεία του Μίκυ Μάους και της Νταίζης στα περίχωρα του Παρισιού, κάνοντας ατελείωτες βόλτες στο φαντασμαγορικό πάρκο μαζί με τα παιδιά τους, που απέκτησαν από προηγούμενους γάμους τους.

Η ηθοποιός συνοδεύει την κορούλα της, την 6χρονη Ευαγγελία, που απέκτησε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ ο σεφ τον γιο του Μιχάλη, τον οποίο φωτογράφισε να φορά το κράνος των ηρώων του «Star Wars»!

Η Eurodisney ήταν ο πρώτος σταθμός στο πολυήμερο πλάνο του γαμήλιου ταξιδιού τους, που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες του μήνα, σε διαφορετικά σημεία, αφού και οι δύο έχουν off από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και έως τότε απολαμβάνουν να ποζάρουν στο πλευρό των παιδικών ηρώων τους.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα