Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ο «διαβολικός ιερέας»!

❱❱ 18 χρόνια κάθειρξη σε έκφυλο 76χρονο που βίαζε αγοράκια σε καθολικό σχολείο στη ΒρετανίαΟ 76χρονος Μάικλ Χιγκινμπότομ, ιερέας της Καθολικής Εκκλησίας, που βίαζε κατ’ επανάληψη μικρά αγόρια σε καθολικό σχολείο, φέρνοντάς τα σε τέτοιο σημείο απόγνωσης που το ένα από αυτά προσευχόταν στον Θεό, εκλιπαρώντας τον να πεθάνει, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση στη Βρετανία. 

Ο «διαβολικός ιερέας» κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση δύο παιδιών τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, ο βιαστής ιερέας επέλεξε στοχευμένα τα θύματά του από τους μικρότερους μαθητές ηλικίας 12-18 ετών που πήγαιναν στο St Joseph’s College, στο Απόλαντ του Λάνκασιρ.

«Και τα δύο παιδιά απειλήθηκαν ότι θα τιμωρηθούν με βίαιο τρόπο, και μάλιστα χτυπήθηκαν με ζώνη ή λουρί» ανέφερε ο εισαγγελέας, με τον δικαστή να προσθέτει ότι πολλές φορές ο Χιγκινμπότομ έβρισκε διάφορες αφορμές κατά τη διάρκεια του μαθήματος για να επιβάλει στα θύματά του σωματικές τιμωρίες.

«Ευχόμουν να πεθάνω»

«Βίαζες τακτικά, συστηματικά και με φρικτό τρόπο τα αγόρια» πρόσθεσε ο δικαστής, ενώ το πρώτο θύμα -που αποκαλεί τον Χιγκινμπότομ «διαβολικό ιερέα»- τόνισε ότι του κατέστρεψε τη ζωή.

«Οι βιασμοί μου συνέβαιναν πολύ συχνά… και έκλαιγα συνεχώς… Προσευχόμουν στον Θεό να πεθάνω» είπε, προσθέτοντας ότι, για να ξεφύγει από τα χέρια του ιερέα, μια φορά έκλεψε επίτηδες ένα ρολόι για να αποβληθεί από το σχολείο.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα