Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Στριφτά με δηλητήριο

❱❱ Επιτήδειοι στη Γαλλία «κερνάνε» τσιγάρα με επιβλαβή ουσία ανυποψίαστους νέους και τους «γδύνουν»Στην κεντροανατολική Γαλλία επιτήδειοι «κερνάνε» ανυποψίαστους νέους που συναντούν τυχαία στον δρόμο δηλητηριασμένα στριφτά τσιγάρα, προκειμένου να τους ναρκώσουν και να τους ληστέψουν χωρίς δυσκολία. 

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι καταγγελίες για τέτοια περιστατικά, ωστόσο αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι οι επιπτώσεις που έχει η ναρκωτική αυτή ουσία στα θύματα, καθώς σε κάποιους προκάλεσε ντελίριο, κάποιους τους έριξε σε κώμα και κάποιους τους κατέστησε ληθαργικούς.

Το Σαββατοκύριακο ο ένας από τους νέους που δηλητηριάστηκαν εκδήλωσε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους πυροσβέστες που πήγαν να τον βοηθήσουν, ενώ ένας άλλος βρέθηκε από τις Αρχές… να τρώει χαλίκια.

Ολοι είχαν καπνίσει από δύο μέχρι τέσσερα στριφτά τσιγάρα που τους πρόσφεραν άλλοι στον δρόμο, ενώ οι δράστες τούς είχαν κλέψει προσωπικά αντικείμενα και κατά κύριο λόγο κινητά τηλέφωνα.

Από το περασμένο Σάββατο έχουν σημειωθεί τέσσερις τέτοιες ληστείες, με συνολικά έξι θύματα, στη Ροάν και στο Λε Κοτό, ορισμένα εκ των οποίων χρειάστηκε να νοσηλευτούν, ωστόσο όλα έχουν πλέον πάρει εξιτήριο.

Ο εισαγγελέας της Ροάν, Αμπντελκρίμ Γκρινί, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι διεξάγεται έρευνα για «ληστεία με χρήση βίας και από κοινού, με τη χορήγηση επιβλαβών ουσιών», ενώ οι γαλλικές Αρχές αναλύουν τις γόπες των τσιγάρων και το αίμα των θυμάτων προκειμένου να διαπιστώσουν ποια ουσία ευθύνεται για τη δηλητηρίασή τους.

Εκτιμούν, ωστόσο, ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται μια τοπική συμμορία. Σύμφωνα με τον Γκρινί, το φαινόμενο αυτό συναντάται πρώτη φορά στη μητροπολιτική Γαλλία, ωστόσο κατά το παρελθόν είχε παρατηρηθεί στο νησί Ρεϊνιόν, που είναι γαλλικό έδαφος, στον Ινδικό Ωκεανό.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα