Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Ιουλιέτα» με… άρωμα Χόλιγουντ!

❱❱ Οι ηθοποιοί Εμα Γουότσον και Κρίστεν Στιούαρτ φωτογραφήθηκαν στο ημερολόγιο της Pirelli για το 2020Τη δική του «Ιουλιέτα» αναζητάει στο πρόσωπο -μεταξύ άλλων- της Εμα Γουότσον και της Κρίστεν Στιούαρτ ο φωτογράφος που επιμελήθηκε το νέο ημερολόγιο της Pirelli. 

Ο Πάολο Ροβέρσι παρουσιάζει εννέα διαφορετικές εκδοχές της Ιουλιέτας, με εκείνη της Στιούαρτ να είναι τόσο «ανδροπρεπής», που πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media πως θα μπορούσε να είναι ο… Ρωμαίος.

«Ο Πάολο είναι κάποιος με τον οποίο πάντα ήθελα να δουλέψω, καθώς οι φωτογραφίες του μοιάζουν με απίστευτους πίνακες ζωγραφικής» δήλωσε η σταρ του «Χάρι Πότερ» Γουότσον, με αφορμή την παρουσίαση του ημερολογίου Pirelli 2020, που είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Η 29χρονη στη φωτογράφιση που έγινε στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, Βερόνα, αλλά και στο ρομαντικό Παρίσι ποζάρει φορώντας ροζ φόρεμα, όπως αποκαλύπτουν φωτογραφίες από τα παρασκήνια που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Εξίσου ενθουσιασμένη με τη δουλειά του διάσημου Ιταλού φωτογράφου εμφανίστηκε και η Κρίστεν Στιούαρτ.

Η 29χρονη σταρ των ταινιών «Twilight», που δηλώνει ότι την ελκύουν ερωτικά τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, φωτογραφήθηκε σαν Ιουλιέτα, με κοντό αντρικό μαλλί, σακάκι και παντελόνι, κάνοντας τις «κακές γλώσσες» του διαδικτύου να σχολιάσουν ότι είναι σαν τον… Ρωμαίο.

Αλλες εκδοχές της Ιουλιέτας ο Ροβέρσι βρήκε στα πρόσωπα της τηλεοπτικής βασίλισσας Ελισάβετ της σειράς «The Crown», Κλερ Φόι, των επίσης ηθοποιών Γιάρα Σαχίντι, Ιντια Μουρ και Μία Γκοθ, της Ισπανίδας τραγουδίστριας Ροζαλία και της Κρις Λι.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα