Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Αλίμονο» στον Μάρκο

❱❱ Η φιλόδοξη παραγωγή στο Θέατρο Coronet, με άρωμα από τον αξέχαστο Δημήτρη Χορν

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Ο Μάρκος Σεφερλής θ’ ανεβάσει το «Αλίμονο στους νέους» στο θέατρο Coronet, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γαλίτη. Το ιστορικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, στο οποίο άφησε το κινηματογραφικό αποτύπωμά του ο Δημήτρης Χορν, θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου, με τον Μάρκο να το υπογράφει ως παραγωγός, αφού ο ίδιος θα πρωταγωνιστεί την ίδια περίοδο στο «Hair Spray» στο θέατρο Ακροπόλ.

Το ολιγομελές θεατρικό σχήμα των έξι ατόμων ήδη άρχισε τις πρόβες. Πέρα από τον Γιώργο Γαλίτη που θα ενσαρκώσει τον ρόλο-πρόκληση, τον οποίο κράτησε πριν από 58 χρόνια ο Δημήτρης Χορν, θα δούμε τη Νεφέλη Κουλούρη στον ρόλο που είχε στην ταινία η Μάρω Κοντού και τη Φωτεινή Ντεμίρη σ’ αυτόν της Σμάρως Στεφανίδου.

Στην παράσταση παίζουν και ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Στράτος Χατζηηλίας και ο πολυπράγμων Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θα υποδυθεί δύο διαφορετικά πρόσωπα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Νικολαΐδης.

Η ταινία «Αλίμονο στους νέους» γυρίστηκε το 1961, όταν δηλαδή ο Χορν ήταν 40 χρόνων. Σύμφωνα με το σενάριο, ο πάμπλουτος κυρ Αντρέας αποφασίζει να πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο και να ξαναγίνει νέος για να πλησιάσει την όμορφη Ρίτα.

Το μόνο πρόβλημα που είχε τότε η παραγωγή ήταν πώς θα μεταμορφωθεί ο πρωταγωνιστής ώστε να φαίνεται τουλάχιστον 35 χρόνια μεγαλύτερος.

Κάλεσαν, λοιπόν, τους καλύτερους Ελληνες μακιγιέρ, αλλά δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε αποφάσισαν να φωνάξουν τον Ντικ Μόρις από την Αγγλία, o οποίος στην εποχή του θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους στο είδος του παγκοσμίως.

Ο Μόρις ήρθε από το Λονδίνο και έπιασε αμέσως δουλειά. Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε όλους και κυρίως τον «δύσκολο» Δημήτρη Χορν, καθώς και τον τελειομανή Αλέκο Σακελλάριο!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα