Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Chic και sexy η Τόνια Σωτηροπούλου

❱❱ Μαθήματα στιλ της Σωτηροπούλου στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας

Λιτή και απέριττη, αλλά too sexy και ταυτόχρονα tres chic, η Τόνια Σωτηροπούλου περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η μεσογειακής ομορφιάς ηθοποιός παρακολούθησε μαζί με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια την πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην αίθουσα», η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, και η εμφάνισή της έκλεψε τις εντυπώσεις.

Επέλεξε μαύρο κοστούμι, τύπου ανδρικό, δημιουργία του οίκου Carolina Herrera, και το συνδύασε με λευκό, δαντελένιο, στράπλες και σούπερ σέξι κορμάκι.

Ολοκλήρωσε το κομψό της outfit με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, κόκκινο κραγιόν και χρυσά διακριτικά κοσμήματα. Ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία της στο Instagram της και οι followers την αποθέωσαν για την εξαιρετική ενδυματολογική επιλογή της σε μία τέτοια περίσταση.

Το ζευγάρι, να σημειωθεί, βρίσκεται μέρες στην ιταλική πόλη, όπου ταξίδεψε με αφορμή το φεστιβάλ, αλλά είπε να το συνδυάσει και με μερικές μέρες off από τη ρουτίνα.

Αξίζει να θυμίσουμε, επίσης, ότι η Τόνια και ο Κωστής είχαν παρευρεθεί και στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, όπου προβλήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, με τον τίτλο «Everything is Wonderful». Ολα δείχνουν ότι το ζευγάρι έχει βάλει πλώρη για τα Οσκαρ!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα