Επίδομα γονιμότητας από Goldman Sachs

Επίδομα εξωσωματικής ανακοίνωσε ο χρηματοπιστωτικός κολοσσός Goldman Sachs για τους εργαζομένους του, στους οποίους θα παρέχει έως 20.000 δολάρια για θεραπείες γονιμότητας προκειμένου να αποκτούν παιδιά.

Σύμφωνα με τον «Guardian», με αυτήν την κίνηση η εταιρία της Wall Street προσπαθεί να καταπολεμήσει την ανισότητα μεταξύ των φύλων. Οι διαδικασίες μπορούν να βοηθήσουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδιά αργότερα στη ζωή τους, ομοφυλόφιλα ζευγάρια αλλά και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας που δυσκολεύονται να συλλάβουν. Επιπλέον, στο σχετικό πακέτο παροχών προβλέπεται και γονική άδεια 20 εβδομάδων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yahoo Finance.

Διευκρινίζεται ότι η εταιρία θα χορηγεί 20.000 δολάρια για την αγορά ωαρίων, ενώ θα δίνει 10.000 δολάρια για τη διαδικασία της λήψης ωαρίων για εξωσωματική. Το 2018 η Goldman Sachs είχε ανακοινώσει ότι σκόπευε να βάλει στα πακέτα των παροχών της και επεμβάσεις αλλαγής φύλου, ενώ προσφέρει νταντάδες έκτακτης ανάγκης σε όσους δουλεύουν στο Λονδίνο και την ευκαιρία να στείλουν μητρικό γάλα στο σπίτι τους, αν δουλεύουν στο εξωτερικό!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ