«Σχολείο» του Σατανά στο Τενεσί

Σατανιστικό «κατηχητικό» στο Τενεσί ανακοίνωσε τα σχέδιά του να διδάξει τον σατανισμό σε μαθητές που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να παρακολουθούν μαθήματα Βίβλου.

Οι τοπικοί άρχοντες της επαρχίας Νοξ δήλωσαν πως εξετάζουν ένα πρόγραμμα που θα επιτρέπει στους μαθητές να μην παρίστανται στο χρηματοδοτούμενο από την Εκκλησία μάθημα της Βίβλου.

Με το άκουσμα της είδησης ομάδα σατανιστών έσπευσε να προτείνει την… απασχόληση των μαθητών αυτήν την ώρα ιδρύοντας το Κατηχητικό για Παιδιά του Νόξβιλ, επειδή, όπως εξήγησαν, πιστεύουν πως τα δημόσια σχολεία δεν πρέπει να προάγουν τη θρησκεία και, αν το κάνουν, τότε θα πρέπει να υπάρχει χώρος για όλες τις θρησκείες.

f2 6

Σε γραπτή ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της ομάδας των σατανιστών αναφέρει ότι η οργάνωσή τους είναι νόμιμη και ότι, αρχικά, πέντε με 10 παιδιά αναμένεται να πάρουν μέρος στη δική τους κατήχηση, αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδιαφέρον να υπάρξει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι τελικές αποφάσεις για το τι θα γίνεται κατά την ώρα διδασκαλίας της Βίβλου στο σχολείο αναμένεται να ληφθούν τον Δεκέμβριο.

Οι Αρχές διαβεβαιώνουν ότι στην περίπτωση που δίνεται ελευθέρας στη συγκεκριμένη ώρα στους μαθητές να μην παρακολουθούν το μάθημα θα υπάρξει πρόβλεψη για επιτήρησή τους, οπότε δεν θα εκτίθενται σε κινδύνους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ