Από άστεγος, ζάπλουτος στα 22 του!

Είναι 22 ετών και έχει καταφέρει να στήσει μια εταιρία που του εξασφάλισε εισόδημα 3.000.000 δολαρίων μόνο τη χρονιά που πέρασε. Το κατόρθωμα του νεαρού Αυστραλού όμως είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς ο Χάρι Σάντερς πριν στήσει τη δική του επιχείρηση ζούσε στους δρόμους, παρέα με εθισμένους στην ηρωίνη.

Ο νεαρός άνδρας από τη Μελβούρνη παράτησε το σχολείο στα 17 του και βρέθηκε άστεγος και μόνος. To πάθος του με το ίντερνετ και οι λάθος επενδυτικές κινήσεις που είχε ξεκινήσει στα 15 του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μητέρα του, η οποία είχε χωρίσει από τον πατέρα του, δεν μπορούσε να τον στηρίξει οικονομικά, τον οδήγησαν να ζητάει φιλοξενία από φίλους κάποια βράδια, πράγμα που τον έκανε να νιώθει βάρος.

Αντλώντας ωστόσο από την εσωτερική του δύναμη και την αποφασιστικότητά του, έβαλε στόχο να σταθεί ξανά στα πόδια του. Άρχισε να παίρνει δουλειές από εταιρίες που ήθελαν να εμφανίζονται ψηλά στις αναζητήσεις στο Google και η αποτελεσματικότητά του τραβούσε κι άλλους πελάτες. Έτσι, ίδρυσε την εταιρία StudioHawk, που τον έκανε εκατομμυριούχο.

f3 5
Selfie του ζάπλουτου 22χρονου σε κάποιο ταξίδι του

Εορταστική «χαλάρωση»

Ο Σάντερς λοιπόν, εν όψει της νέας χρονιάς, την οποία πολλοί «φορτώνουν» με νέους στόχους αλλά σπάνια τους υλοποιούν, δίνει συμβουλές σίγουρης επιτυχίας. Ο νεαρός επιχειρηματίας λέει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε στις γιορτές για να έχουμε τη δύναμη και την όρεξη μετά να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά και πάλι ξέροντας πότε να κάνουμε διαλείμματα.

Για να μείνουμε δε πιστοί στους στόχους μας, θα πρέπει να συνοδεύουμε κάθε στόχο και μ’ έναν λόγο. «Δεν είναι αρκετό να πεις ”θέλω να αποκτήσω καλή φόρμα”. Πρέπει να έχεις κι ένα κίνητρο. Δεν έχει σημασία, αν ο λόγος δεν είναι σημαντικός για κάποιον άλλον» εξηγεί.
Όσο για τα χρήματα, ο νεαρός, που… έπαθε και έμαθε, προτείνει το άνοιγμα αποταμιευτικού λογαριασμού, ο οποίος θα πρέπει να τροφοδοτείται καθημερινά έστω με μικρά ποσά.

f2 8
«Φουλ» στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το γραφείο του

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ