Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το «Espresso girl» Ιωάννα Κουσκούση έκανε άνω κάτω τη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα μετακίνησης

Το πρόσωπο της ημέρας έγινε η ραδιοφωνική παραγωγός που έκανε… αντάρτικο στα μέτρα για τον αποκλεισμό της παραλίας της Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας on camera για τη συνωμοσία που «άρχισε να συμβαίνει».

To σόου της 35χρονης Ιωάννας Κουσκούση, που έκανε άνω κάτω τη Νύμφη του Θερμαϊκού, έγινε ενώπιον των αστυνομικών, οι οποίοι την παρακολουθούσαν εμβρόντητοι να σκίζει τις κλήσεις που της είχαν βεβαιώσει!

Μάλιστα, το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο και σχολιάστηκε αρνητικά, αλλά και θετικά από τους υποστηρικτές τού… «δεν κολλάω»! Άλλωστε, η Ιωάννα Κουσκούση έχει εμπειρία στον φακό, αφού ασχολείται χρόνια με εκπομπές σε τηλεοπτικούς σταθμούς της βόρειας Ελλάδας και συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας «Shopping star». Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο υπήρξε και Espresso Girl, καθώς φιλοξενήθηκε στη σελίδα 3 της εφημερίδας με τίτλο «Το κορίτσι και το άλογο»!

Τότε είχε αναφέρει στη στήλη ότι τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει πάντα με τον 6χρονο γιο της, Χρήστο, που τον λατρεύει όσο τίποτα σε αυτή τη ζωή.

Επίσης, είχε αποκαλύψει ότι παιδικό της όνειρο ήταν να γίνει αστυνομικός, αλλά τελικά την κέρδισε η showbiz κι έτσι δεν είχε καμία αναστολή στο να αντιδράσει έντονα στις συστάσεις των ενστόλων, όταν της ζήτησαν να απομακρυνθεί από την παραλία.

«Ο,τι θέλω θα κάνω, ρε, το σύστημά σας, κοιμισμένοι όλοι! Φέρε την ταυτότητα. Να πάνε όλοι οι άλλοι που είναι κότες και να κάτσουνε στο σπίτι τους, μ’ αυτή τη φάρσα και το ψέμα που γίνεται όλο εδώ. Που το ζούμε. Άρχισε να συμβαίνει και το ζούμε. Κι εσείς κοιμάστε. Κοιμάστε, γ@μ@ τους σατανάδες μέσα! Πάμε στη μασονία όλοι! Πάμε να μας φάνε όλους!» ούρλιαζε αγανακτισμένη η Ιωάννα Κουσκούση στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Αργότερα, η ίδια υποστήριξε ότι αγανάκτησε γιατί είχε στείλει sms για άθληση, ωστόσο οι αστυνομικοί τής βεβαίωσαν παράβαση επειδή μπήκε στην παραλία όπου είχε απαγορευτεί η πρόσβαση. Τότε επήλθε η… έκρηξη και άρχισε να ωρύεται φωνάζοντας για «τσιπάκια» και «μασονίες». Στο παρελθόν είχε γίνει viral ακόμη ένα βίντεο της ίδιας, όταν πλησίασε κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ τον Αλέξη Τσίπρα για να του εκδηλώσει τον θαυμασμό της.

vlcsnap 2020 04 01 17h40m01s226

vlcsnap 2020 04 01 17h40m14s228

vlcsnap 2020 04 01 17h39m53s718

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...