Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Σταματίνα Τσιμτσιλή στο σανίδι, Πάολα στη μεγάλη οθόνη

Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε, που λέει κι ο σοφός λαός, αφού στους χαλεπούς καιρούς της πανδημίας που διανύουμε τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμη και στον λαμπερό χώρο της showbiz.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του «Happy Day» στον Alpha, δεν πρόλαβε καλά καλά να δηλώσει on air στην εκπομπή της ότι, αν εμφανιζόταν στο θέατρο, θα ήταν μόνο στο Παλλάς και η πρόταση από τον επιχειρηματία έφτασε! Ο Γιάννης Κεντ της εταιρίας παραγωγής Θεατρικές Σκηνές, που έχει το Παλλάς, της πρότεινε μέσω της συνεργάτιδάς της Τίνας Μεσσαροπούλου να πρωταγωνιστήσει στο παιδικό υπερθέαμα «Μάικ ο Φασολάκης, Το πάρτι» της Μαρί Κωνσταντάτου, που θ’ ανέβει στο τέλος Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί. Η παρουσιάστρια, που αρχικά έκανε χιούμορ ότι εννοούσε να παίξει στην κεντρική παράσταση, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει πρώτη φορά στο σανίδι για να κάνει παιδικό θέατρο.

Η παράσταση

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από τις Θεατρικές Σκηνές που επικαλείται το youfly.com, η πρόταση ισχύει. Η παράσταση «Μάικ ο Φασολάκης – Το πάρτι!» θα ανέβει σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και πρωτότυπα τραγούδια σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και στίχους Μαρί Κωνσταντάτου.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό μέσω της «Φωλιάς των Κου Κου», η Πάολα πρόκειται κι αυτή να δοκιμαστεί στο κομμάτι της υποκριτικής, καθώς θα κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά, στο sequel της ταινίας του Στράτου Μαρκίδη «I love Καρδίτσα». Η λαϊκή αοιδός, μάλιστα, θα ερμηνεύσει και το τραγούδι των τίτλων, το οποίο γράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Οσο για τον ρόλο της, μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες. Ωστόσο θα είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό και εκρηκτικό όπως η Πάολα, η οποία έκανε χθες πρεμιέρα με τον Νίκο Κουρκούλη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα