Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

O plus size Κώστας Μελισσάς με τα ψηλά τακούνια στο reality μόδας «GNTM» (video)

Σαν να μην έφτανε το «Big Brother», επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και το «Greece’s Next Top Model» για να μας… αποτελειώσει! Φέτος, μάλιστα, που ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος, οι ιθύνοντες του νέου κύκλου του reality μόδας του Star, στο οποίο διαγωνίζονται πλέον, εκτός από κορίτσια, και αγόρια, είπαν να χρησιμοποιήσουν την «καραμέλα» της διαφορετικότητας με το «καλημέρα σας»! Απόδειξη; O παχουλός υποψήφιος Κωνσταντίνος Μελισσάς, ο οποίος περπάτησε τόπλες φορώντας ψηλά τακούνια (!!!), πήρε πόζες αλά… Μαντόνα στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Vogue» και τόνισε πως θα ήθελε να βοηθήσει ώστε να ανοίξει η αγορά για τα plus size αρσενικά.

Η εικόνα ενός άντρα με τακούνια δεν έμεινε ασχολίαστη από χρήστες του διαδικτύου, καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν τι άλλο θα δουν τα μάτια των τηλεθεατών όταν ο ανταγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων θα αρχίσει να αγριεύει και θα παίρνουν μέρος σε διάφορες δοκιμασίες. Κάποιοι, μάλιστα, σχολίασαν δηκτικά πως η παραγωγή είναι ικανή, προκειμένου να προκαλέσει ντόρο, να βάζει τους άντρες παίκτες να περπατούν σε πασαρέλες με… φούστες (με την αιτιολογία ενός «ανατρεπτικού» -και καλά- fashion show) ή να ποζάρουν στον φακό με μακιγιάζ και με βλεφαρίδες κάγκελο! Ο συγκεκριμένος υποψήφιος (με τα… τακούνια) είπε on camera πως ασχολείται με το θέατρο, τον χορό και, γενικά, διαθέτει πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα.

Σίγουρα όμως δεν θα «έβλεπε» κάποιος ειδικός στο πρόσωπό του το επόμενο κορυφαίο μοντέλο της χώρας. Παρ’ όλα αυτά, πέρασε στην επόμενη φάση του reality με τέσσερα «ναι» από τους κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό. Η Βίκυ Καγιά ειδικά ξετρελάθηκε με τις πόζες του και τον αποθέωσε (ε, ναι, αλίμονο…), κάνοντάς μας ν’ απορήσουμε: για μοντέλα ψάχνουν όντως ή το reality είναι το στοιχείο που ωθεί τελικά τις επιλογές τους στις οντισιόν;

Σε κάθε περίπτωση, οι Ελληνες τηλεθεατές παρακολούθησαν και τη φετινή πρεμιέρα του «GNTM». Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το πρώτο επεισόδιο σημείωσε 28,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο άγγιξε το 18,7%. Συγκριτικά με την περσινή πρεμιέρα, το reality μόδας κινήθηκε ελαφρώς υψηλότερα. Βασικός αντίπαλος στην πρώτη αυτή μέρα προβολής του ήταν το σίριαλ «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον Σκάι, το οποίο συγκέντρωσε ποσοστό 13,4% στο δυναμικό κοινό και 19,6% στο γενικό σύνολο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...