Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κινδυνεύει να διαγραφεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο για την συμμετοχή της στο Big Brother

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τα σεξιστικά σχόλια του πρώην παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί βιασμού, «η μπάλα παίρνει» την παίκτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κάππος  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατέθεσε αναφορά προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη της δικηγόρου Άννας Μαρίας, λόγω της συμμετοχής στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την αναφορά του, ο Γιάννης Κάππος υποστηρίζει ότι η συμμετοχή της Δικηγόρου στον εν λόγω τηλεπαιχνίδι, είναι αντίθετη με τον Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Επαγγέλματος, καθώς αναφέρει ότι ο δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός και οφείλει κατά τον ιδιωτικό του βίο να έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά και να μην εκτελεί πράξεις που προσβάλλουν το κύρος του δικηγορικού επαγγέλματος.

Επίσης επισημαίνει ότι η συμμετοχή της στο συγκεκριμένο reality, στο οποίο διαδίδονται σεξιστικά σχόλια, είναι προσβλητική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν συνάδουν με την ιδιότητα του επαγγέλματός της.

Λόγω αυτού του γεγονότος η Άννα Μαρία κινδυνεύει να διαγραφεί προσωρινά από τον Δικηγορικό Σύλλογο ή να πληρώσει πρόστιμο που κυμαίνεται από 500 έως 20.000 ευρώ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ