Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η ‘Ελλη δεν στάζει μέλι

Παπαγγελή «on fire»! Υποκριτής, ο Κουμουτσάκος

H Eλλη δεν στάζει… μέλι και με ένα διπλό χτύπημα κατακεραυνώνει τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιώργο Κουμουτσάκο και τον καθηγητή Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνη Λιάκο, οι οποίοι τα τελευταία εικοσιτετράωρα έστρεψαν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, καθένας για τους δικούς του λόγους.
Το μοντέλο (έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία) με διαδοχικές αναρτήσεις του στο facebook πήρε θέση για φλέγοντα ζητήματα και δεν μάσησε τα λόγια του.

Έτσι, λοιπόν, η Παπαγγελή κατηγορεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο (θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κουμουτσάκου στην Αττική) για υποκρισία αναφορικά με το tweet «κωλοτούμπα» μετά τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, στην οποία το στέλεχος της κυβέρνησης λάμβανε τη θεία κοινωνία. Το εν λόγω στιγμιότυπο προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της κυβέρνησης, μια και ξέφευγε από τη γραμμή των επιστημόνων και των ειδικών περί μετάδοσης του κορονοϊού και από τη θεία κοινωνία.

Επική «κωλοτούμπα»

Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, ο Κουμουτσάκος έσπευσε να «τιτιβίσει» τα εξής: «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη, ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς, δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας», κάνοντας μια επική «κωλοτούμπα». Αυτή η «δήλωση μετανοίας» του Κουμουτσάκου ήταν που εξόργισε την Παπαγγελή: «Η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες κάνει ό,τι μπορεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας και εμείς με τη σειρά μας υπακούμε σε πρωτόγνωρα μέτρα, για να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας. Στο ευαίσθητο θέμα της πίστης όλοι έχουμε κάνει υποχωρήσεις, όπως συμβουλεύουν οι επιστήμονες. Όλοι είμαστε χριστιανοί και όλοι θα θέλαμε να κοινωνήσουμε, γι’ αυτό και από τους πολιτικούς περιμέναμε σοβαρότερη στάση. Όχι να κάνουν επίδειξη και εκμετάλλευση πίστης για τα μάτια του κόσμου, μπρος πίσω, και γενικώς παιχνίδι με τόσο ευαίσθητα θέματα. Γιατί εάν ήταν θέμα ειλικρινούς πίστης και όχι πολιτικής, δεν θα ακολουθούσε το εν λόγω tweet “συμμαζέματος”» έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Στη Μόρια

Πυρά από το μοντέλο! Ανθέλληνας, ο Λιάκος

Το δεύτερο «χτύπημά» της ήρθε κατά του καθηγητή Αντώνη Λιάκου (του ΣΥΡΙΖΑ), κατηγορώντας τον ως ανθέλληνα αναφορικά με την «εμπρηστική» ανάρτηση που εκείνος είχε κάνει για τις φωτιές στη Μόρια. Να θυμίσουμε ότι ο καθηγητής είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν 16-17 χρόνων, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγκαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον». Η Παπαγγελή, που, σημειωτέον, είχε καθηγητή τον Λιάκο στο πανεπιστήμιο, δεν άφησε ασχολίαστα όσα εκείνος ξεστόμισε: «Τον κ. Αντώνη Λιάκο τον είχαμε καθηγητή στο πανεπιστήμιο, στην Ιστορία. Γνωρίζοντας, λοιπόν, τις απόψεις του από τότε, δεν εκπλήσσομαι καθόλου με αυτήν εδώ την άστοχη και ανθελληνική ανάρτηση!»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...