Η Μιμή θρηνεί

Η Ντενίση «έχασε» τη μητέρα της, που «έφυγε» προδομένη από την καρδιά της.

Βαρύ πένθος για τη Μιμή Ντενίση, η οποία έχασε τη μητέρα της Μαρία το βράδυ της Τρίτης. Για τη δημοφιλή ηθοποιό ο θάνατος της γυναίκας που «κρατούσε Θερμοπύλες» στην οικογένεια Ντενίση ήταν εντελώς ξαφνικός, μια και μέχρι πριν από λίγες ημέρες η ίδια βρισκόταν στο χωριό Κανάλια λίγο έξω από τη Λαμία, όμως την πρόδωσε η καρδιά της.
Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου, με μια σπαρακτική ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ, έκανε γνωστή την είδηση θανάτου της μητέρας της.

«Μια βδομάδα πριν λιαζόταν στην πλατεία του χωριού στα Κανάλια. Στην πατρίδα του άντρα της που τόσο αγάπησε. Χτες έφυγε από την ζωή…η μαμά μου.. η μάνα μας…η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση!! Δεν ήταν ποτέ άρρωστη, όμως η καρδιά της την πρόδωσε! Έφυγε όπως ήθελε. Όρθια, γελαστή, περιποιημένη, τολμηρή! Για μας το σοκ είναι τεράστιο. Της οφείλω τα πάντα! Το γλυκό που έφτιαξε το Σάββατο είναι ακόμα στο τραπέζι! Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακάρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε…Ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν! Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει» έγραψε η Ντενίση.

Σικάτη

Η Μαρία Ντενίση ήταν ανέκαθεν μια πολύ σικάτη γυναίκα, με πολλές γνώσεις και περγαμηνές. Αν και σπανίως έκανε δημόσιες εμφανίσεις, ήταν πάντα στο πλευρό της κόρης της. Μια από τις τελευταίες εμφανίσεις ήταν το 2018 στη θεατρική παράσταση της Ρούλας Πατεράκη «Το Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ στο θέατρο Ροές, καθώς και στην πρεμιέρα του έργου «Από Σμύρνη… Σαλονίκη» στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Η Μαρία Ντενίση, όπως έχει εξομολογηθεί και η Μιμή σε παλαιότερη συνέντευξή της, υπήρξε πάντα ήρεμη δύναμη για όλη την οικογένεια και συμβουλάτοράς της, καθώς άκουγε πάντα πιστά τις απόψεις και τις συμβουλές της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!