Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Ντροπές, κλάματα και ξεσηκωμός στα social media για την γυμνή φωτογράφιση στο «GNTM»

Τους έβγαλαν από τα ρούχα τους στο «GNTM»! Κυριολεκτικά όμως… Τι άλλο θα κάνουν πια στο reality της Βίκυς Καγιά για να διατηρήσουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης;

Στον περσινό κύκλο επεισοδίων η πρώτη δοκιμασία ήταν… ακροβατική, με τις παίκτριες να κάνουν κάθετη πασαρέλα με σκοινιά από ένα ψηλό κτίριο. Φέτος όμως το τερμάτισαν βάζοντας αγόρια και κορίτσια να… τσιτσιδωθούν. Οι συμμετέχοντες, έχοντας ως βοήθεια κάποια φωτογραφία ενός μοντέλου ή celebrity, έπρεπε να γδυθούν μπροστά στο συνεργείο και να δείξουν στους τηλεθεατές αν αξίζουν να συνεχίσουν στον διαγωνισμό μόδας…

Αποτέλεσμα; Ντροπές, κλάματα και φυσικά μεγάλες αντιδράσεις τόσο στα social media όσο και από επαγγελματίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χώρο της μόδας, οι οποίοι χαρακτήρισαν «κατήφορο» και «βιασμό προσωπικότητας» την εν λόγω δοκιμασία, κατακεραυνώνοντας του ιθύνοντες του πολυσυζητημένου πρότζεκτ. Πρώτος σχολίασε όσα έγιναν στο «Greece’s Next Top Model» ο Σπύρος Πώρος, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. «Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά (που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα) με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή τη δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς είναι τουλάχιστον ανήθικο» έγραψε χωρίς να μασά τα λόγια του ο καταξιωμένος φωτογράφος μόδας, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του ως μοντέλο. «Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης» πρόσθεσε στη συνέχεια, παίρνοντας θέση στα όσα γίνονται στο reality μόδας με τους νεαρούς και τις νεαρές που ονειρεύονται καριέρα στο μόντελινγκ.

φ3 97

Μεταξύ εκείνων που συμφώνησαν μαζί του δημόσια, κάνοντας σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος. «Βιασμός προσωπικότητας. Βιασμός ονείρων. Εξευτελισμός ηθικής και φυσικά παραποίηση του επαγγέλματος μοντέλο… Απλά ΑΙΣΧΟΣ!… Μπράβο, Σπύρο!» σημείωσε στο σχόλιό του ο διεθνούς φήμης Ελληνας σχεδιαστής, ο οποίος συνέχισε την επίθεσή του στο «GNTM» μιλώντας και στο tl!fe:

«Αν υποθέσουμε ότι πρόσφατα ένας παίκτης του “Big Brother” αποβλήθηκε από το παιχνίδι και επενέβη το ΕΣΡ, τότε τι πρέπει να γίνει για τους “κριτές” του “GNTM” οι οποίοι “βιάζουν” καθημερινά σχεδόν και απαξιώνουν αξίες ηθικής και προσωπικότητες με πρόσχημα τη… μόδα! Λυπάμαι! Ενημερώστε τους, τόσο αυτούς όσο και το ΕΣΡ που κοιμάται όρθιο, ότι η “μόδα” απέχει παρασάγγας από το γιαλαντζί reality… μόδας» ανέφερε ο Βασίλειος, στέλνοντας το μήνυμά του και στη Βίκυ Καγιά: «Ασχετα με το τι θέλει η παραγωγή να… μάθει στα επίδοξα μοντέλα, εκτός από το… τσιτσίδι, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη. Πιστεύω η διεθνής καριέρα της να της το δίδαξε αυτό».

φ6 τον αριστερο

Σημειώνεται πως η παίκτρια που δυσκολεύτηκε περισσότερο στη δοκιμασία της γυμνής φωτογράφισης ήταν η Χρύσα Καβράκη και -σύμφωνα με σπόιλερ του «Ευτυχείτε!»- είναι η πρώτη που αποχωρεί από το reality.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...