Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Νίκος Μουτσινάς: «Kαταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή, δόξα τω Θεώ» (video)

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν σήμερα στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, «Καλό μεσημεράκι», καθώς η Χρυσή Αυγή είναι από σήμερα και με τη βούλα της Δικαιοσύνης εγκληματική οργάνωση «ενδεδυμένη με τον μανδύα πολιτικού κόμματος».

Με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός, ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε την εκπομπή του λέγοντας ότι «είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, το καταλαβαίνετε, το ξέρουμε όλοι. Επιτέλους ένα ωραίο γεγονός! Θα μου πεις, εντάξει ρε Νικόλα, ήταν κι αυτονόητο. Το καταλαβαίνω, αλλά τουλάχιστον έγινε. Φυσικά καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή, δόξα τω Θεώ Παναγίτσα μου! Να προχωρήσουμε στη ζωή μας» 

«Καταλαβαίνετε ότι συμβαίνουν κάποια γεγονότα που αυτό που θέλουν να δείξουν είναι το κομμάτι της ένωσης. Το ότι κατέβηκε όλος αυτός ο κόσμος, το ότι ήταν εκεί να συμπαρασταθούν με τον τρόπο τους σε αυτή τη γυναίκα η οποία έχει περάσει έναν μεγάλο γολγοθά, φαντάζομαι ότι σήμερα νιώθει κάπως καλύτερα. Στέλνουμε όλη την αγάπη μας, την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλον αυτόν τον αγώνα που έχει κάνει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

https://www.youtube.com/watch?v=fe1lljQnrd0&feature=emb_logo

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα