Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βρόμικα «παιχνίδια» στο διαδίκτυο για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη

Tα «κοράκια» του διαδικτύου, που δεν έχουν ιερό και όσιο, ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά με «θύμα» την τεράστια Μάρθα Καραγιάννη, διαδίδοντας χυδαίες ανακρίβειες για την υγεία της σπουδαίας κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου!

Χωρίς καμία ντροπή, επιτήδειοι του διαδικτύου, που για ένα «κλικ» είναι ικανοί για τα πάντα, έγραψαν πως η υγεία της ηθοποιού έχει κλονιστεί τόσο, που η ίδια δεν είναι σε θέση ούτε να φάει ούτε να μιλήσει!

5159 MARTHA KARAGIANI 12112013

Δεν χρειάστηκε πολύ για να αναστατωθούν με αυτή την «είδηση» συνάδελφοί της και θαυμαστές της, όμως η «Espresso» είναι σε θέση να γνωρίζει από το περιβάλλον της μεγάλης πρωταγωνίστριας πως είναι μια χαρά στην υγεία της και δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά τα ανυπόστατα ψεύδη.

Η ηθοποιός, η οποία έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές στην ιστορία του σινεμά, έχει στο πλευρό της την καρδιακή φίλη και συγκάτοικό της Ντόρα Δούμα και τον φύλακα άγγελό της, γιατρό Δημήτρη Σούρα! Οι ίδιοι, μάλιστα, βγήκαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και διέψευσαν όλες τις κακοήθειες του διαδικτύου!

Η προ μηνών επέμβαση

Μπορεί πριν από λίγους μήνες να είχε υποβληθεί σε εγχείρηση χολής σε ιδιωτική κλινική, πλέον όμως είναι καλά στην υγεία της. Μάλιστα, λαμβάνει και όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, αποφεύγοντας όλα αυτό το διάστημα (και πριν ακόμα κλείσουν θέατρα και εστιατόρια) μέρη όπου υπάρχει αρκετός κόσμος. Η επέμβαση που είχε κάνει στις αρχές του καλοκαιριού ήταν επιτυχής και, παρότι είχε προγραμματιστεί να γίνει τον Μάρτιο, όπως πρώτη είχε γράψει η «Espresso», είχε μετατεθεί λόγω της πανδημίας για τις αρχές Ιουνίου.

2133 MARTHA KARAGIANI NTORA NTOYMA 4122019

Η φίλη της Ντόρα Δούμα είχε εξομολογηθεί τότε πως όλα είχαν πάει καλά. Να θυμίσουμε ότι εξαιτίας της περιπέτειας που είχε η ηθοποιός με τη χολή της δεν είχε μπορέσει να πει το τελευταίο «αντίο» στον λατρεμένο της Κώστα Βουτσά, με τον οποίο είχε συμπρωταγωνιστήσει στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

«Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά την Ντόρα. Λυπάμαι, Κωστάκη, που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω» είχε δηλώσει τότε η Μάρθα Καραγιάννη, συγκινώντας το πανελλήνιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...