Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν μου αρέσει η τηλεόραση όπως είναι, υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία» (video)

Η Κατερίνα Τσάβαλου σε συνέντευξη της, στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε, μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της, τις προσευχές της και τα επαγγελματικά της σχέδια. Στη συνέχεια η ηθοποιός δεν δίστασε να πει την άποψη της για την και την τηλεόραση.

«Δεν γυμνάζομαι, αλλά τρώω συναισθηματικά και για την ευχαρίστηση. Μετά την εγκυμοσύνη άλλαξε το σώμα μου, από “κόκκαλο” έγινα γυναίκα. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν “τα έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης; Η δε τα έχασες”. Θήλαζα μέχρι 8 μηνών και τα κιλά τα έχασα μετά. Αναγκάστηκα να απολογηθώ για μια φωτογραφία στο Instagram και να πω ότι έφαγα και πρήστηκα, δεν είμαι έγκυος ξανά. Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη μου και μετά μου έβγαλε υποθυρεοειδισμό. Είχα μια παλίνδρομη κύηση. Πήγα στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι και προσευχήθηκα. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση όπως είναι, υπάρχει πολύ ανθρωποφαγία. Δημοσιογράφος με έπαιρνε για δικό μου άνθρωπο να με ρωτήσει αν πέθανε για να το έχει αποκλειστικό. Δεν ξέρω τι θα κάνω επαγγελματικά από εδώ και πέρα. Είχα αγοραφοβία και πάθαινα κρίσεις πανικού και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία», είπε η Κατερίνα Τσάβαλου.

https://www.youtube.com/watch?v=zI0oU7B0o-M&ab_channel=Zappitshow

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα