Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Η Τίφανι πήρε τον… Μπούλος και ο Τραμπ έφυγε για Φλόριντα με τους κωδικούς πυραύλων

Δίνοντας σόου μέχρι την τελευταία στιγμή χθες ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε από την Ουάσινγκτον με το προεδρικό αεροσκάφος με προορισμό την πολυτελή έπαυλή του στη Φλόριντα.

Νωρίτερα, αφού γιόρτασε τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης του, προκάλεσε με την απόφασή του να μην παραστεί στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν πονοκέφαλο στον στρατό για το προεδρικό βαλιτσάκι με τους κωδικούς των αμερικανικών πυρηνικών όπλων.

«Θα επιστρέψω με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο» δήλωσε, υπονοώντας πιθανώς τη δημιουργία νέου κόμματος, προτού περπατήσει στο κόκκινο χαλί που οδηγούσε στο Air Force One για να μεταβεί στη Φλόριντα, μαζί με τη Μελάνια, που σαν να πενθούσε, φορούσε μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες Christian Louboutin, ενώ κρατούσε μαύρη τσάντα Hermes Birkin αξίας 57.000 ευρώ.

Νωρίτερα είχε δώσει χάρη σε 72 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρώην συνεργάτης του Στιβ Μπάνον και οι ράπερ Λιλ Γουέιν και Κόντακ Μπλακ, οι οποίοι κατηγορούνταν για οπλοκατοχή. Σύμφωνα με το CNN, τήρησε την παράδοση και άφησε επιστολή στο Οβάλ Γραφείο για τον διάδοχό του.

Μαζί του ο Τραμπ πήρε το βαλιτσάκι με την κωδική ονομασία «πυρηνικό ποδόσφαιρο», μέσω του οποίου ο εκάστοτε πρόεδρος μπορεί να εξαπολύσει πυρηνικές επιθέσεις. Ο στρατός κινητοποιήθηκε για την ασφάλειά του και μόνο μετά την ορκωμοσία Μπάιντεν το μετέφερε στην Ουάσινγκτον από τη Φλόριντα. Πριν από την ορκωμοσία εγκατέλειψαν την Ουάσινγκτον και τα παιδιά του, αφού πρώτα γιόρτασαν τον επικείμενο γάμο της Τίφανι Τραμπ με τον Michael Boulos. Η Τίφανι ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους με φωτογραφία στον Λευκό Οίκο, στην οποία ξεχώριζε το μονόπετρο 13 καρατίων από το Ντουμπάι, αξίας 1.000.000 ευρώ που της χάρισε ο λιβανικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος το Σαββατοκύριακο, γονατίζοντας στον κήπο με τα τριαντάφυλλα της προεδρικής κατοικίας.

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρετ Κούσνερ μετακομίζουν σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές του Μαϊάμι, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στη Φλόριντα, ενώ o Eρικ Τραμπ και η σύζυγός του Λάρα είχαν ήδη μεταβεί στην έπαυλη Μαρ α Λάγκο στη Φλόριντα. Στη Φλόριντα μετακομίζει και η Τίφανι για να είναι κοντά στην έπαυλη του πατέρα της, στο Παλμ Μπιτς, αξίας 132.000.000 ευρώ, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη βίλα της πολιτείας. Διαθέτει 128 δωμάτια, πέντε γήπεδα τένις, κλαμπ γκολφ, spa, πισίνα και τρία υπόγεια καταφύγια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...