Η Βίκυ Κουλιανού επιστρέφει στην παρουσίαση καλλιστείων μετά από 28 χρόνια

«Δέχτηκα με μεγάλη χαρά να είμαι στην θέση της παρουσιάστριας»

Ο Θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas μετά τον θορυβώδη τελικό του για το 2020, βγαίνει από την πανδημία και επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ για την φετινή χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν από τις πυρετώδεις προετοιμασίες του το 2021 θα είναι η απόλυτη χρονιά ομορφιάς για την Ελλάδα, διεκδικώντας με αξιώσεις διεθνείς τίτλους.

Ο πολυπληθέστερος διαγωνισμός ομορφιάς της χώρας μας ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς, την μεγαλύτερη παραγωγή καλλιστείων της τελευταίας 30ετίας.

Η φετινή παρουσιάστρια για τον μεγάλο τελικό είναι μια γυναίκα σύμβολο για την ελληνική μόδα και όχι μόνο… αποτελεί σημείο αναφοράς πολλές δεκαετίες , αφού είναι η μόνη Ελληνίδα που κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες και τους μεγάλους οίκους μόδας παγκοσμίως.

Έχει ερπατήσει για τους οίκους: DIOR, Gianfranco Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent και πολλούς άλλους οίκους και για τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων σχεδιαστών.

Η Βίκυ Κουλιανού επιστρέφει στην παρουσίαση καλλιστείων μετά από 28 χρόνια. Το 1993 παρουσίασε τα καλλιστεία στον ΑΝΤ1 και τώρα είναι πιο έτοιμη από ποτέ να συνεχίσει αυτό το μεγάλο έργο.

 «Ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas είναι προσωπικός μου φίλος και συζητούσαμε εδώ και 5 χρόνια για την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου γεγονότος.

Θεωρώντας ότι φέτος οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από ποτέ, δέχτηκα με μεγάλη χαρά να είμαι στην θέση της παρουσιάστριας και να συνδράμω και εγώ σε μία τόσο όμορφη και λαμπερή εκδήλωση από τη δική μου θέση.

Η Ελλάδα επανέρχεται και ανακτά την χαμένη αίγλη της, και είμαι σίγουρη πως ο Γιώργος Κούβαρης είναι από τους καλύτερους θεματοφύλακες αυτού του μεγάλου έργου. Συμβάλλω και εγώ με την παρουσία μου στο όραμα του προέδρου και είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα του τελικού θα μας δικαιώσει όλους σε μια λαμπερή βραδιά», δήλωσε.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Klavdia: «Όμηρος για 5 ώρες – “Θα σου σπάσουμε τα δόντια”» – Τα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συντρόφου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη γνωστή τραγουδίστρια...

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Απασφάλισε η Αγγελική Ηλιάδη: «Έβγαζα λεφτά αλλά δεν είχα τίποτα, όταν τα ζήτησα με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος»

Η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» απασφάλισε με όσα ακούστηκαν για εκείνη και τη σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Χαμός στο «Happy Day»: Η Τίνα Μεσσαροπούλου «στριμώχνει» την Ιωάννα Τούνη για το dress code

Στο επίκεντρο της συζήτησης της παρέας της εκπομπής «Happy...

Θρίλερ με τον θάνατο 19χρονης στην Κεφαλονιά – Έγιναν δύο συλλήψεις, ψάχνουν και τρίτο

Ο θάνατος 19χρονης στην πλατεία Αργοστολίου της Κεφαλονιάς έχει προκαλέσει θλίψη και αναστάτωση στο νησί.