Συγκλονισμένη η Μπεκατώρου με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η ζωή σήμερα έχει σκούρο χρώμα»

«Ξέρετε τι με πονάει; Που αυτό το αγγελούδι θα μεγαλώσει χωρίς μανούλα και έχοντας για πατέρα ένα …»

Η Μαρία Μπεκατώρου έγραψε ένα κείμενο όλο νόημα που συγκίνησε πολλούς με αφορμή τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Είμαι στη Φολέγανδρο…Στο υπέροχο δωμάτιο του φίλου μου Πέτρου Σιδερή. Κοιτάζω το Αιγαίο και η ώρα είναι περασμένη- όπως πάντα. Είχα ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα, αλλά δεν μπορώ απόψε να γράψω τίποτα όμορφο και ρομαντικό. Απόψε θα γράψω για την ωμή πραγματικότητα…την ωμή αλήθεια…τη φρικτή επικαιρότητα. Είναι από τις λίγες φορές που έχω επηρεαστεί τόσο πολύ και φυσικά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, τους φόβους μου», έγραψε στο blog της στο fthis.gr.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Γλυκά Νερά: «Στα “σαράντα” της ακριβώς τον έστειλε εκεί που ανήκει, στη φυλακή» – Ξέσπασε η Γερμανού

Και συνέχισε: «Σήμερα από το πρωί παρακολουθώ τις εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά με κομμένη την ανάσα. Σας λέω αλήθεια…το μυαλό είναι μόνο εκεί. Και νομίζω ότι από τη πρώτη στιγμή είχε «πάει» το μυαλό μου, αλλά όλο «έφευγε». Δεν ήθελε να πιστέψει. Φαντάζομαι ούτε εσείς θέλατε να πιστέψετε. Δεν γίνεται, αποκλείεται…Κι όμως κανείς δεν μας ξέρει τόσο καλά όσο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Ένας νέος, όμορφος, επιτυχημένος άνθρωπος σκοτώνει τη γυναίκα του μπροστά στο μωρό τους και έχει το κουράγιο να σκηνοθετήσει τη ληστεία που δεν έγινε ποτέ και που απλά συνέβη σε ένα οικείο του πρόσωπο πριν λίγα χρόνια. Και αυτό το νέο, χαμογελαστό κορίτσι που έφυγε; Και που τελικά δεν άντεχε άλλο και το πλήρωσε; Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!

Διαβάστε επίσης: Το συγκλονιστικό ποστ της Κατερίνας Διδασκάλου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Ποσό διεστραμμένο μυαλό! Αλήθεια τώρα, μπορεί να βρει τη δύναμη ένας άνθρωπος να σκοτώσει τη γυναίκα του ,να στραγγαλίσει τον σκύλο του και να δεθεί προφασιζόμενος ότι ειδοποίησε την αστυνομία πληκτρολογώντας με τη μύτη του; Και να δηλώνει με θράσος στις τηλεοπτικές κάμερες ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία; Πώς ένας άνθρωπος έχοντας διαπράξει ένα τόσο φρικτό έγκλημα μπορεί και κοιμάται ήσυχος; Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις σε επίπεδο δικαστικό.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Θεέ μου πόσο σκοτάδι χρειάστηκε για να σβήσει τόσο φως» – Τα μηνύματα της σόουμπιζ

Ούτε με ενδιαφέρει ποσά χρόνια θα μπει φυλακή, γιατί σκεπτόμενη ωμά πιστεύω ότι δεν θα καταλάβει ποτέ. Ούτε με ενδιαφέρει να καταλάβει. Αλήθεια ορίζεται η τιμωρία; Όχι θα απαντήσω δειλά…Ξέρετε τι με πονάει; Που αυτό το αγγελούδι θα μεγαλώσει χωρίς μανούλα και έχοντας για πατέρα ένα … Δεν θα το πω. Συμπληρώστε ό,τι θέλετε.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι οι Σκορδά – Λιάγκας: «Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»

Με αγάπη Μαρία

Υ.Σ Την επόμενη Παρασκευή η Φολέγανδρος θα είναι εδώ χαρούμενη και φωτεινή».

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» η Καινούργιου μετά την ομολογία του δράστη στα Γλυκά Νερά – «Δεν έλυσαν τον σύζυγο, έλυσαν το τέρας»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...