Τριανταφυλλίδου για μικρή Λυδία: «Προσωπικά αυτό το μωράκι με ενδιαφέρει τόσο, που είμαι πρόθυμη…»

«Αν όντως πιστεύουμε ότι στη μικρή Λυδία αξίζει μια ευκαιρία να αφήσει πίσω της την τραγωδία που τη σημάδεψε…»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παρακολουθώντας την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν και το μέλλον της μικρής Λυδίας ένιωσε την ανάγκη να γράψει δυο λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την εγγονή στην αγκαλιά μου», λέει η μητέρα της Καρολάιν

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε σε instastory της: «Καλό θα ήταν, αν όντως πιστεύουμε ότι στη μικρή Λυδία αξίζει μια ευκαιρία να αφήσει πίσω της την τραγωδία που τη σημάδεψε, να μην παραμονεύουμε με κάμερες για ένα θολό πλάνο σε κάθε της κίνηση. Προσωπικά αυτό το μωράκι με ενδιαφέρει τόσο, που είμαι πρόθυμη να αδιαφορήσω πλήρως, προκειμένου να ζήσει όσο πιο “φυσιολογικά” γίνεται… #γνωμημου».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.