Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Ο Σπύρος Φωκάς απαντά στα δημοσιεύματα της «κακιάς ώρας»: «Δεν πεθαίνω ακόμα. Αντέχω…»

Ο ηθοποιός απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο

«Δεν πεθαίνω ακόμα. Αντέχω…». Με αυτά τα λόγια ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός Σπύρος Φωκάς απαντά μέσω της «Espresso» στα τελευταία κατάπτυστα δημοσιεύματα από tabloid της κακιάς ώρας και από δήθεν gossip sites που τον ήθελαν ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Καταβεβλημένος από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά ήρεμος και γεμάτος αισιοδοξία, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο που τον λάτρεψε για περισσότερο από 60 χρόνια.

Η «Espresso» συνάντησε τον ίδιο καθώς και την πολυαγαπημένη του σύζυγο Λίλιαν στο φτωχικό τους σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας. Εκεί που τα τελευταία χρόνια ζει απομονωμένος έχοντας στοιβάξει σε μερικά τετραγωνικά μερικές φωτογραφίες που του θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν του. Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, καθώς και η έντονη φημολογία ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, πλέον μάς ανάγκασαν να κάνουμε επιτόπιο ρεπορτάζ. Χαμογελαστός, ήρεμος, καθισμένος στον καναπέ κρεβάτι του υπνοδωματίου του, μας ευχαρίστησε γεμάτος ευγένεια για την επίσκεψη στο σπίτι του.

Για όνομα του Θεού

Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε εκεί, μια και με τον σταρ του σινεμά υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση: «Πέρασα μια περιπέτεια, αλλά όχι ότι πεθαίνω κιόλας. Για όνομα του Θεού» λέει ο άλλοτε θρύλος του Χόλιγουντ και από τους ελάχιστους Ελληνες ηθοποιούς με διεθνή καριέρα. «Αυτό που με αναγκάζει να είμαι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με σκοτώνει. Τα άλλα όλα ξεπερνιούνται. Είμαστε γερά σκαριά εμείς οι ογδοντάρηδες» λέει ο 84χρονος σταρ.

Λίγα μέτρα πιο πέρα, μέσα στο μικρό σαλόνι, η σύζυγός του Λίλιαν καθισμένη στην πολυθρόνα ασχολείται με τα τα φάρμακα του αγαπημένου της συζύγου. «Ο Σπύρος έπαθε κολπική μαρμαρυγή. Εχει και άλλες παθήσεις και αυτό τον καθιστά ανήμπορο να συντηρηθεί μόνος του. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μια νοσοκόμα πάντα στο πλευρό του» μας λέει με ανησυχία στο βλέμμα της, μια και τα οικονομικά της οικογένειας είναι ελάχιστα για να μπορούν να πληρώνουν τα νοσήλια. Τη ρωτάμε αν έχει ενδιαφερθεί κάποιος από τους συναδέλφους του: «Ας έχει καλά ο Θεός την Αννα Φόνσου, η οποία πάντα τηλεφωνεί και μαθαίνει νέα για την υγεία του Σπύρου» λέει στην «Espresso».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν χρόνο μέσω της «Espresso» κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός και το υπουργείο Πολιτισμού ενδιαφέρθηκε άμεσα, όταν η ΔΕΗ έκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από το σπίτι όπου μένουν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του.

Πλέον ο ίδιος και η Λίλιαν της καρδιάς του το μόνο που ζητάνε και δημόσια είναι μια νοσοκόμα προκειμένου ο ίδιος να μπορεί να επιβιώσει και να ζήσει αξιοπρεπώς, όπως αξίζει σε έναν άνθρωπο που δόξασε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα