Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Η «Survivor» Ντάρια Τουρόβνικ έφερε στον κόσμο το αγοράκι της

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας στον κόσμο των realities να έχουν πέσει εδώ και μήνες στους παίκτες του «Survivor», όμως μια παίκτρια παλαιότερου κύκλου του reality επιβίωσης ζει τις δικές της στιγμές ευτυχίας, αφού έγινε μανούλα φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Τάσο Παπαναγιώτου (τον ισχυρό άντρα γνωστής εταιρίας ηλεκτροδότησης).

Η Ντάρια Τουρόβνικ, το μοντέλο που είχε μια έφεση στα realities επιβίωσης, αφού εκτός από το «Survivor» του Ιλιτζαλί το 2018 είχε πάρει μέρος και στο «Nomads» του ΑΝΤ1, που είχε γυριστεί στη Μαδαγασκάρη, γνωστοποίησε την ευχάριστη είδηση στην προσωπική της ζωή μέσω μιας δημοσίευσης στον λογαριασμό της στο Instagram.

Με μια σειρά φωτογραφιών λοιπόν παρουσίασε στους ακολούθους της τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση του γιου της, μην μπορώντας να κρύψει τόσο τη δική της συγκίνηση όσο και του συντρόφου της.

Εκείνη και ο σύντροφός της Τάσος Παπαναγιώτου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς αυτό είναι το πρώτο τους παιδί, το οποίο και επισφράγισε την αγάπη τους. Μάλιστα η Ντάρια σε μια λεζάντα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θα υπάρξει ποτέ ημέρα παρόμοια με αυτή που γεννήθηκε το παιδί σου. Καλωσόρισες, ψυχούλα μου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα