Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Βάπτιση με διήμερο γλέντι και guest Θεοδωρίδου – Αργυρό για τον γιο του Βασιλάτου

Glam «μπλουμ» στην Κεφαλλονιά με πρώτο τραπέζι πίστα

Glamorous βαπτίσια στην Κεφαλλονιά, με διήμερο γλέντι και λαμπερούς guest stars τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Στο γραφικό χωριό Χαλικερή, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του ιόνιου νησιού, οι εργασίες είναι πολλές τις τελευταίες ημέρες. Κι αυτό διότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Ερικ Βασιλάτος και η σύζυγός του Δήμητρα, οι οποίοι ζουν μόνιμα στο Σικάγο των ΗΠΑ, επέλεξαν τη συγκεκριμένη τοποθεσία για την τέλεση της βάφτισης του γιου τους, που θα πάρει το όνομα Σταύρος.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία τόσο στο όνομα όσο και στο χωριό που θα γινει η βάφτιση, αφού πρόκειται για το χωριό του πατέρα του επιχειρηματία, του αείμνηστου Σταύρου Βασιλάτου. Αλλωστε, ο Ερικ λατρεύει την ιδιαίτερη πατρίδα του και την επισκέπτεται οικογενειακώς κάθε χρόνο. Στην αγαπημένη του Κεφαλλονιά είχε τελέσει, μάλιστα, και τα βαφτίσια της πρωτότοκης κόρης του, το καλοκαίρι του 2018, στήνοντας και τότε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό σε παραλία του νησιού, με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο.

Έρικ και Δήμητρα Βασιλάτου
Έρικ και Δήμητρα Βασιλάτου

Παραμυθένιο σκηνικό

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η έλευση της πανδημίας στη ζωή μας έχει φέρει και αρκετούς περιορισμούς. Και πάλι, όμως, ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ερικ Βασιλάτος φρόντισε να δημιουργήσει ένα παραμυθένιο περιβάλλον στο χωριό του πατέρα του. Συγκεκριμένα, νοίκιασε μια μεγάλη βίλα, με θέα στη θάλασσα, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου στήθηκε μια εντυπωσιακή εξέδρα. Σε αυτή θα εμφανιστεί μόνον ο ένας από τους δύο διάσημους καλλιτέχνες που έχουν προσκληθεί για να διασκεδάσουν τους καλεσμένους του, οι οποίοι δεν θα ξεπερνούν τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις σχετικές δεξιώσεις.

Άποψη του χώρου που θα γίνει το πάρτι
Η εξέδρα που έχει στηθεί σε βίλα στο χωριό Χαλικερή

Εξλεδρα 3

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, απόψε το βράδυ θα γίνει ένα πρώτο πριβέ πάρτι στον χώρο ενός καλοκαιρινού κλαμπ, κοντά στο κοσμοπολίτικο χωριό Φισκάρδο. Το εν λόγω κλαμπ, που λέγεται Kastro, παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια και πρόκειται να ανοίξει ειδικά για τις ανάγκες του πάρτι πριν από τα βαφτίσια. Εκεί θα τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία, μάλιστα, φαίνεται πως έχει… ρέντα το φετινό καλοκαίρι στις δεξιώσεις βαφτίσεων, αφού πριν από λίγο καιρό είχε τραγουδήσει και στο πάρτι του Ανδρέα Παναγιώτου και της Αλεξάνδρας Λοΐζου για τα βαφτίσια του γιου τους.

Και εταιρία security

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τη σειρά του, θα πάρει τη σκυτάλη στη διασκέδαση των καλεσμένων του Ερικ και της Δήμητρας Βασιλάτου το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά το μυστήριο της βάφτισης του γιου του ζευγαριού, που θα τελεστεί, όπως ακούγεται, στην εκκλησία του χωριού Χαλικερή. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, έγιναν διάφορα μερεμέτια στο κτίριο του ναού, προκειμένου να αποκτήσει τέλεια όψη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ευτυχής πατέρας, ο οποίος δεν λυπήθηκε τα έξοδα, θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό menu και φυσικά τα ποτά και οι σαμπάνιες θα ρέουν σε αφθονία και τις δύο βραδιές.

Τέλος, έχει επιστρατευτεί και εταιρία security, οι συνεργάτες της οποίας θα ελέγχουν περιμετρικά τον χώρο τόσο στο κλαμπ όσο και στη βίλα, ούτως ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να αποφευχθούν πιθανές δυσάρεστες εκπλήξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερικ Βασιλάτος θεωρείται τοπικός ευεργέτης και πολλοί από τους κατοίκους στη βόρεια Κεφαλλονιά πίνουν νερό στο όνομά του. Ο ίδιος, μάλιστα, χρηματοδότησε πριν από μερικά χρόνια και το γήπεδο ποδοσφαίρου «Σταύρος Βασιλάτος», που βρίσκεται στο χωριό Βασιλικάδες και θεωρείται στολίδι της περιοχής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...