Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Θοδωρής Αθερίδης: «Γεννήθηκα παντρεμένος» – Η νέα καθημερινότητα μετά τη Σμαράγδα Καρύδη

13/10/2026 - 23:25 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Για τη νέα καθημερινότητά του μετά τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, αποκαλύπτοντας πως η εργένικη ζωή τού προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία, την οποία δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Studio στις 3» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και σε μια περίοδο της θεατρικής του πορείας κατά την οποία, όπως είπε, οι πολιτικές του πεποιθήσεις είχαν επηρεάσει την επαγγελματική του διαδρομή.

«Είναι ωραίο αυτό που ζω»

Αναφερόμενος στην εργένικη ζωή που διανύει αυτή την περίοδο, ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έκρυψε πως απολαμβάνει τη νέα συνθήκη, παρά το γεγονός ότι δεν είχε συνηθίσει να ζει μόνος του.

«Είναι ωραίο αυτό που ζω, δεν είναι άσχημο. Είναι ωραίο και εφόσον το ζω εγώ, μπορούν να το ζήσουν όλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εξήγησε πως μέχρι σήμερα δεν είχε βιώσει ποτέ πραγματικά την εμπειρία της μοναχικής ζωής, ούτε καν στα φοιτητικά του χρόνια.

«Ήμουν ο άνθρωπος που δεν είχε ζήσει ποτέ μόνος του, ούτε φοιτητικά χρόνια. Γεννήθηκα παντρεμένος», σχολίασε με χιούμορ, περιγράφοντας με τον δικό του τρόπο τη νέα περίοδο της ζωής του.

Η εξομολόγησή του αποτυπώνει μια διαφορετική πλευρά της καθημερινότητάς του, καθώς ο ηθοποιός φαίνεται να ανακαλύπτει πτυχές της προσωπικής του ζωής που μέχρι τώρα δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.