Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη με τους εστιάτορες των Παξών που έκλεισαν τα μαγαζιά λόγω καύσωνα

Το εντελώς άκυρο κράξιμό της στους εστιάτορες των Παξών που είχαν κλείσει λόγω του καύσωνα

Αλλοι παθαίνουν ηλίαση και άλλοι… Τουνήαση! Τα κατάφερε πάλι η Ιωάννα Τούνη, που, αντί να χαρεί τον έρωτά της με τον Αλεξάνδρου, ανοίγει το… κουτί και πετά τη μία κοτσάνα μετά την άλλη.

Μετά την περιβόητη δήλωση για τα 800 ευρώ την περίοδο της καραντίνας, με τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους να είναι στα… κάγκελα («Η οικονομία κλαίει. Εχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν» ήταν τα λόγια της που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων), η γνωστή influencer ξαναχτύπησε, συγκεντρώνοντας τα βέλη εξοργισμένων χρηστών των social media. Ολα άρχισαν όταν η Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα με τους 800.000 ακολούθους βρέθηκε για διακοπές στους Παξούς.

Εκεί, μέσα από τα social media, εξέφρασε ανοιχτά την… έκπληξή της και τον… προβληματισμό της, επειδή μέσα στο καταμεσήμερο τα εστιατόρια του νησιού ήταν κλειστά, μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας.

Επαθε… σοκ

Ήταν δε τέτοιο το… σοκ που υπέστη ώστε σε μια ανάρτησή της ανέφερε: «Εχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season, 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ’ ό,τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Χωρίς τίτλο

Επειτα από όσα είπε, και αφού καλά καλά δεν πρόλαβε το κορίτσι να χορτάσει, άρχισε το μεγάλο πάρτι στο twitter, με τα βιτριολικά σχόλια να της κάθονται μάλλον… βαριά στο στομάχι! Εκατοντάδες χρήστες του twitter στόλισαν για τα καλά την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία δείχνει να είναι στον κόσμο της. Εκτός και αν όσα λέει, τα λέει για να κάνει μερίδα του κόσμου να ασχολείται μαζί της, γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει!

«Καλά, περιμένετε από άνθρωπο που δεχόταν να τη σερβίρουν μέσα στη θάλασσα -μην πέσει ο κώλος και φάει/πιει εκτός νερού- να έχει οποιαδήποτε συμπάθεια για τους εργαζομένους του τουρισμού ή τους εργαζομένους γενικά» ήταν το δηκτικό σχόλιο μιας χρήστριας του twitter.

Τη σκυτάλη πήρε ένας άλλος, με ακόμη πιο αιχμηρό τιτίβισμα: «Εμβόλιο για την ηλιθιότητα να ανακαλυφθεί σύντομα»! Ενας άλλος χρήστης πέταξε τις σπόντες του γράφοντας: «Τουλάχιστον Τζέι Τούνη ελπίζω να πλήρωσες και να μην έταξες στόρι για τζάμπα φαΐ, ε…»! Τα καταιγιστικά σχόλια όμως δεν είχαν τελειωμό, με μια ακόμη χρήστρια να γράφει: «Αυτά είναι τα πρότυπα, ρε ακόλουθοι της Τούνη; Κάντε ένα ανφόλοου να ψάχνεται η κυρία! Που θέλει να δουλεύουν οι άνθρωποι μεσημεριάτικα κάτω από 45 βαθμούς! Λίγη τσίπα δεν βλάπτει».

Ενας άλλος τής έγραψε: «Κι αν δεν έχουν λεφτά οι Παξοί, έχουν αξιοπρέπεια, που δεν βάζουν τους εργαζομένους να δουλεύουν μέσα στον καύσωνα καταμεσήμερο».

Κάποιος άλλος πήρε θέση στα λεγόμενα της influencer γράφοντας: «Η Τούνη σοκάρεται που δεν μπορεί ο μέσος υπαλληλάκος, ξέρετε αυτός που δεν πουλάει το κορμί του, αλλά το χρησιμοποιεί όρθιο δέκα ώρες στους 40 υπό σκιά, να δουλέψει μεσημέρι. Αλλά δεν θα πω άλλα, τα είπε η Ντένη Μαρκορά το ’97: “Νομίζει ότι πήρε το κουραδόκαστρο”! Αντί να πει μπράβο στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν σκλάβους τους εργαζομένους στου 45 βαθμούς, ειρωνεύεται κιόλας! Εκαναν την τεμπελιά επάγγελμα. Τόσο πρότυπα εκεί έξω (Ιακωβίδης, Ντούσκος, Γκολεμέεβ) ακολουθήστε αυτούς αντί για την Τούνη! Θα σας κάνουν και αυτοί giveaway, don’t worry»…

Οσο για ακόμη ένα βιτριολικό σχόλιο; «Η Τούνη ειρωνεύτηκε τους ταβερνιάρηδες του νησιού που το μεσημέρι ξεκουράζονται. Δεν βρήκε να φάει τζάμπα μετά τη φωτογράφιση των πλαστικών κιμονό που εισάγει με το κιλό σε σακούλες σκουπιδιών από Κίνα και τα πουλάει 50 φορές πάνω από την αξία τους στο wish». Είναι χαρακτηριστικό πως χθες όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε και το κύμα διαμαρτυριών κατά της Τούνη! Ποιος της φταίει; Την επόμενη φορά να «φιλτράρει» πιο πολύ και το τι λέει και το τι γράφει…

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...