Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν στη Σύρο (video)

«Μέλισσα» με νυφικό και κούκλο γαμπρό!

Υπό τους ήχους της «Φραγκοσυριανής», του πασίγνωστου τραγουδιού που έγραψε τη δεκαετία του ’30 ο Μάρκος Βαμβακάρης υμνώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σύρο, και μια κούκλα Συριανή που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα χωρίς ποτέ να μάθει τ’ όνομά της, η πανέμορφη νύφη Δανάη Μιχαλάκη παραδόθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων στον γοητευτικό γαμπρό Γιώργο Παπαγεωργίου από τον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη και τον αδελφό της.

20210807190511 1Q4A2528 1

Ο πολιτικός γάμος της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Αγριες μέλισσες», που γνώρισε και αγάπησε το κοινό ως Δροσούλα Σταμίρη, με τον πολυτάλαντο -ηθοποιό, τραγουδιστή και σκηνοθέτη- γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Συγκεκριμένα έγινε στην έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο του γραφικού οικισμού Ποσειδωνία, που βρίσκεται στον κόλπο του Φοίνικα.

20210807184415 1Q4A2446

Οι Διαφανιώτες καλεσμένοι

Φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό και λιτά κοσμήματα, η Δανάη είχε τα μαλλιά της πλεγμένα ψηλά, χτένισμα που αναδεικνύει το κουκλίστικο και διακριτικά μακιγιαρισμένο (από τον make up artist Γιώργο Παυλάκη) πρόσωπό της. Οσο για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ήταν κι αυτός κομψός και λαμπερός μέσα στο λευκό γαμπριάτικο κοστούμι του. Το ζευγάρι ένωσε με τα γαμήλια δεσμά η δημοτική σύμβουλος Σύρου Ειρήνη Δράκου, η οποία υπήρξε στο παρελθόν καθηγήτρια της Δανάης, ενώ τον γαμπρό καμάρωνε συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου η μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού. Από την πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της μικρότερης από τις «Αγριες μέλισσες» δεν γινόταν να λείπουν οι συνάδελφοί της. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες απουσίες, όπως π.χ. του Λεωνίδα Κακούρη, της Κατερίνας Διδασκάλου και της Θεοφανίας Παπαθωμά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κατά τ’ άλλα όμως ταξίδεψε στη Σύρο σχεδόν όλο το… Διαφάνι, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της Δρόσως, Λενιώ και Ασημίνα.

Κομνηνού γάμος Δρόσως
Η Φιλαρέτη Κομνηνού

2 γαμος
Κίτσου-Γκοτσόπουλος

3γαμος
Ροϊλός -Μανούρη

Η Μαρία Κίτσου εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της στη σειρά και κολλητό της στην πραγματικότητα Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Η Ελλη Τρίγγου από την άλλη… έσκασε μύτη με Σεβαστό μεν, αλλά όχι με τον Νικηφόρο. Στα «κλικ» από το χαρμόσυνο γεγονός την είδαμε με τον Γιάννη Κουκουράκη, δηλαδή τον Κωνσταντή. Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος πάλι, κατά κόσμον Αναστάσης Ροϊλός, συνοδευόταν από τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Εριέττα Μανούρη.

4 γαμος
Κουκουράκης-Τρίγγου

Δανίκας γάμος Δρόσως 6γαμος

Ακόμη οι Καλπακίδης, Ηλιόπουλος, Σαββιδάκης και Δανίκας, που υποδύονται αντίστοιχα τους καφετζή, κουρέα, παπα-Γρηγόρη και Φανούρη στη σειρά του ΑΝΤ1, δεν γινόταν να λείπουν. Ούτε φυσικά ο Λεκάκης, η Διαμαντοπούλου και ο Βασιλώτος, οι οποίοι αποτελούν τη νέα γενιά του Διαφανίου. Περίοπτη θέση ανάμεσα στους καλεσμένους είχαν βεβαίως και τα μέλη του ροκ συγκροτήματος Polkar, του οποίου frontman είναι ο Παπαγεωργίου. Τα μέλη του γκρουπ ήταν εκείνα που υποδέχτηκαν με τα όργανά τους τη νύφη με το τραγούδι «Φραγκοσυριανή».

mixalaki papageogiou 20210807190633 1Q4A2561

Τρελό Wedding party στην αμμουδιά

Μετά τον πολιτικό γάμο τους οι -νιόπαντροι πλέον- Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου ανανέωσαν το ραντεβού τους με συγγενείς και φίλους σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Σύρου, το Κόμητο, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από την έπαυλη Τσιροπινά.

Οι καλεσμένοι έφτασαν φυσικά πρώτοι. Καθώς είχαν αρχίσει να πίνουν τα ποτά τους και να δίνουν τις ευχές τους στο σόι του γαμπρού και της νύφης, εμφανίστηκε και το ζευγάρι μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή οροφή.

Οταν μάλιστα ξεπρόβαλαν από την οροφή για να χαιρετίσουν τα πλήθη, δέχτηκαν… βροχή από τα γέλια όλων που αντηχούσαν στην παραλία και τους λουομένους που έτυχε να βρίσκονται εκεί και χειροκροτούσαν τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες.

Γάμος Δρόσω πάρτυ παραλία 2
Οι νεόνυμφοι καταφθάνουν στην παραλία Κόμητο

Ετρωγαν και έπιναν

Η συνέχεια βρήκε το ζευγάρι και τους καλεσμένους να τρώνε, να πίνουν και να διασκεδάζουν. Μάλιστα, η Δανάη, η οποία έκλεισε το Σάββατο τα 29 της χρόνια, πέρα από τη γαμήλια τούρτα που έκοψε μαζί με τον Γιώργο, έσβησε και τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της!

Αλλωστε, από δω και στο εξής η ίδια θα γιορτάζει κάθε χρόνο στις 7 Αυγούστου επέτειο γάμου και γενέθλια μαζί! Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι είναι μαζί δύο χρόνια, σχεδιάζουν να κάνουν ένα μεγαλύτερο wedding party στην Αθήνα κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.

Οσο για το γαμήλιο ταξίδι τους, θα το κάνουν τα Χριστούγεννα σε προορισμό του εξωτερικού. Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους να ευχηθούμε.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...