Νυφούλα η Μαίρη Κατράντζου – Η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκε στις Σπέτσες

Να ζήσουν!

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έζησε την περασμένη Πέμπτη η διεθνούς φήμης Ελληνίδα designer Μαίρη Κατράντζου!

Η σχεδιάστρια μόδας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας Μάριο Πολίτη, σε μια τελετή στις Σπέτσες, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα… παραμύθια!

Η σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα απλό, κατάλευκο νυφικό, συνδυάζοντάς το με ένα μοναδικό ζευγάρι γόβες. Το ζευγάρι, που μετρά 19 ολόκληρα χρόνια σχέσης και ζει μόνιμα στο Λονδίνο, επισημοποίησε τον έρωτά του με παπά και με κουμπάρο, παρουσία των στενών του φίλων και των οικογενειών του. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά και η Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίες δεν δίστασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα στα social media από τη λαμπερή τελετή, ενώ την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα!

Η Ελληνίδα designer, που εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της, πρόσφατα είχε συνεργαστεί με τον οίκο Bulgari για μια μοναδική συλλογή από τσάντες, εμπνευσμένη από το διάσημο σύμβολο του οίκου, το Serpenti (φίδι), στηρίζοντας παράλληλα το έργο της οργάνωσης Naked Heart Foundation. Και μπορεί η διάσημη σχεδιάστρια να μην έδωσε λόγω πανδημίας το «παρών» στο Ντουμπάι, αλλά οι συλλεκτικές τσάντες της έγιναν sold out.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!