Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Ναταλίας Δραγούμη με την εντυπωσιακή της κόρη

Δυνατό δίδυμο!

Τράβηξαν τα βλέμματα η Ναταλία Δραγούμη και η κόρη της Κλειώ Ρόμπερτς στην εκδήλωση «Ωδή για την Ειρήνη», που πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, ο οποίος φωτίστηκε για πρώτη φορά με 3d mapping, που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Αντώνης Σωτηρόπουλος.

Η γνωστή ηθοποιός και η πανέμορφη κόρη της ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο event, οι οποίοι απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την πολυπόθητη ειρήνη.

Στην εκδήλωση πήραν επίσης μέρος οι Μάρα Δαρμουσλή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Νίκη Παλληκαράκη, Ορέστης Τρίκας, Ορέστης Τσανγκ, Θεοδώρα Σιάρκου, Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Τζούλι Τσόλκα και Σάρα Σιαμπλή. Τραγούδησε η Ελένη Δήμου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...