Γιώργος Χρυσοστόμου -«Εγώ φοβήθηκα με το #metoo. Έχω συμπεριφερθεί άσχημα…»

«Έγραψα επιστολή στο ΣΕΗ, αλλά δεν την έστειλα. Την κράτησα 3 μέρες στο σπίτι μου. Αρρώστησα… και μετά την πέταξα»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Dot» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και στον φόβο του όταν δημιουργήθηκε.

«Εγώ φοβήθηκα με το #metoo. Έχω συμπεριφερθεί άσχημα, αλλά ποτέ από τη θέση κάποιου που είχε εξουσία. Θυμήθηκα πόσες φορές συμπεριφέρθηκαν άσχημα σε μένα. Έγραψα επιστολή στο ΣΕΗ, αλλά δεν την έστειλα. Την κράτησα 3 μέρες στο σπίτι μου. Αρρώστησα… και μετά την πέταξα. Δεν έχω συγχωρήσει όλους τους ανθρώπους που μου συμπεριφέρθηκαν άσχημα. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να φοβάται. Αν δω μπροστά μου κακοποιητική συμπεριφορά δεν μπορώ να μην πάρω θέση».

Αναφέρθηκε επίσης στη συμβίωση αλλά και στο γάμο. «Δυσκολεύομαι να συγκατοικώ με άλλο άνθρωπο. Έχω δοκιμάσει να συγκατοικήσω, αλλά έχω μια ωρολογιακή βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει και μετράει ανάποδα. Ζω τη ζωή μου πολύ έντονα. Όταν πηγαίνω σπίτι πρέπει να έχω μια ρουτίνα για να αποσυμφοριστώ. Πλήττω με τους γάμους. Ο γάμος παλαιότερα συνέβαινε για πάντα, τώρα πολλοί παντρεύονται για να δηλώσουν ότι είναι κάπου».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ