Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

Έλλη Τρίγγου: «Κάθε θηλυκότητα έχει υπάρξει θύμα της τοξικής αρρενωπότητας»

Με αφορμή τη διπλή θεατρική της παρουσία τη φετινή...

Μπρούνο Τσερέλα για Αθηνά Οικονομάκου: «Αγάπη είναι να βρεις κάποιον που να...

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Μπρούνο...

Ελένη Βουλγαράκη – Δεν φεύγει μόνιμα στην Πορτογαλία: «Επικράτησε η κοινή λογική»

Η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και στην...

Φάνης Λαμπρόπουλος – 9 χρόνια με τη σύζυγό του: «Κρατάμε πάντα τη...

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε μια σπάνια δημόσια εξομολόγηση για...

Στο νοσοκομείο ο γιος των Χρανιώτη – Αβασκαντήρα

Περαστικά στον Χρανιώτη junior!

Δύσκολες στιγμές πέρασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα καθώς ο γιος τους χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Όλα πήγαν καλά και αφού γύρισαν σπίτι η ηθοποιός έκανε ένα ποστ στο instagram εξηγώντας την περιπέτεια που πέρασαν.

«Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη, της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες ήταν ένα δύσκολο διήμερο, για τον μικρό μας και μια δοκιμασία, για μας, πρωτόγνωρη! Παρόλα αυτά,  ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου, να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ (δεν είναι διαφήμιση, είναι η ανάγκη να ευχαριστήσεις, ανθρώπους, που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και έχουν να διαχειριστούν, τα κλαμένα μάτια των παιδιών και την αγωνία των γονιών)! Επιστρέφουμε σπίτι μας για παιχνίδια και σκαρφάλωμα.

Υ.γ. Γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδιά και δύναμη στις μαμάδες και στους μπαμπάδες». έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα. Ενώ ένα ποστ με τις δικές του ευχαριστίες έκανε και ο ηθοποιός.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Δήλωση παρουσιαστή που θα συζητηθεί: «Έχω κόρη, γι’ αυτό δεν μου αρέσει η Ιωάννα Τούνη»

«Δεν μου αρέσει η Ιωάννα Τούνη γιατί έχω κόρη. Η Ιωάννα Τούνη δεν είναι πρότυπο. Δεν είναι μόνο μια γυναίκα χωρισμένη. Θέλεις τώρα να κάτσουμε να συζητήσουμε το όλο της Τούνη;».

Αυτό το περιμένατε; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας δείχνει το προσκλητήριό της

Σίγουρα αυτό δεν το περιμένατε! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε φωτογραφία με το προσκλητήριο

Τρέμε… Λυκουρέζε!

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παίρνει το πτυχίο του στη Νομική!Ο...

Απειλές και πόλεμος

Στο φως το άγριο παρασκήνιο πίσω από την απουσία...

Η Λιάνη «τσάρκα» στην Κηφισιά με casual look

Τη χαλαρή της βόλτα στην Κηφισιά απόλαυσε το περασμένο...