Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

H πρώην του Κώστα Δόξα του «φόρεσε» χειροπέδες

Ολα γίνονται για τη διατροφή

Δεν κατέβαλε τη διατροφή του παιδιού του την 1η του μήνα, όπως όφειλε, ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Δόξας, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δεν είχε φροντίσει να καταβάλει τη διατροφή Έως την περασμένη Τρίτη κι έτσι συνελήφθη. Λίγο αργότερα, όμως, αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως κατέβαλε το οφειλόμενο ποσό της διατροφής και μάλιστα υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του. Το πρώην ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής, με τον τραγουδιστή να αιτείται να μειωθεί η διατροφή από τα 500 στα 300 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εκνευρισμένη η Σκορδά με το δικηγόρο του Δόξα του έκλεισε το τηλέφωνο: «Καλό σας μεσημέρι»

«Η δικαστική απόφαση που έχει βγει, η οποία μειώνει τη διατροφή, υποχρεώνει την άλλη πλευρά να την καταβάλει κάθε 1η του μηνός. Ούτε 2 ούτε 3 ούτε 18 ούτε στις 19» ανέφερε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του τραγουδιστή Άρτεμις Διαλυνά, εξηγώντας ότι ο Κώστας Δόξας ακολουθεί ήδη από τον περασμένο Ιούλιο την τακτική της καθυστέρησης καταβολής της διατροφής.

«Αυτό δίνει το δικαίωμα στην κυρία Δεληθανάση να υποβάλει μήνυση για παραβίαση δικαστικής απόφασης» τόνισε η δικηγόρος και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορούμε να βάλουμε το παιδί σε ψυγείο και να το παγώσουμε, ώστε να μην κάνει έξοδα. Είναι ένας άνθρωπος με πάγιες και καθημερινές ανάγκες, σε μία εποχή που οι ανατιμήσεις έχουν φτάσει στον θεό. Η κυρία Δεληθανάση παίρνει 400 ευρώ τον μήνα και δεν ξέρει πώς να ζήσει η ίδια, όχι μόνο το παιδί της. Επίσης, η μήνυση αυτή δεν ήρθε ελαφρά τη καρδία. Εχουν προηγηθεί μηνύματα που τον ενημερώνει πως πρέπει να της καταβάλει την διατροφή και η απάντησή του είναι πως δεν έχει χρήματα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του τραγουδιστή Σπύρος Δημητρίου σημειώνει πως τον Ιούνιο του 2021 το δικαστήριο απεφάνθη ότι η κυρία Δεληθανάση μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της.doxas silipsi minis pron sizigou

«Έτσι, αποφασίστηκε να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου και του όφειλε 2.000 ευρώ. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, οι δικηγόροι που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή» δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Τον Ιανουάριο καθυστέρησε να την καταβάλει επειδή είχαν κλείσει τα μαγαζιά, ωστόσο την κατέβαλε. Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση παρόλο που ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του και ενώ είχε λάβει τη διατροφή, η τέως σύζυγος υπέδειξε στους αστυνομικούς να τον συλλάβουν. Εκείνος έδειξε τα έγγραφα και αφέθηκε ελεύθερος. Η τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξή του, γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές».

Ο αδελφός του Άκης Δείξιμος λέει ότι έχει ένα μερίδιο ευθύνης

Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση της διατροφής του παιδιού του Κώστα Δόξα έκανε ο αδελφός του Άκης Δείξιμος.

«Ισχύει ότι ουσιαστικά ως προχθές ήταν να καταβληθεί το ποσό, το οποίο καταβλήθηκε χθες. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μερίδιο ευθύνης εγώ για τη μη καταβολή της διατροφής, γιατί όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας που όλοι δυσκολευόμαστε στηρίζω όσο μπορώ τον αδελφό μου…» εξήγησε αρχικά ο τραγουδιστής και συνθέτης.doxas silipsi minis pron sizigou

Μάλιστα, εξήγησε ότι προχθές προσπάθησε να πληρώσει τη διατροφή, αλλά το σύστημα πιθανότατα είχε κολλήσει και δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.

«Γι’ αυτόν τον λόγο πλήρωσα τη διατροφή χθες» είπε ο Άκης Δείξιμος και σχολίασε: «Όντως τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί την ώρα που άφηνε την κόρη του στο σπίτι της πρώην γυναίκας του. Γενικότερα, προφανώς, η άλλη πλευρά αρέσκεται στο να υπάρχουν επεισόδια ή να φαίνονται επεισόδια».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...