Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σουξέ στον έρωτα η Μυριέλλα Κουρεντή – Δείτε τη να ποζάρει ολόγυμνη

Το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη στο «Survivor», η περίπλοκη σχέση με τον Γιάννη Λυγνό, η... περιπέτεια με εκδότη και ο αρραβώνας πριν από πέντε χρόνια

Βιβλίο γράφει -αν θέλει- με τα προσωπικά της η Μυριέλλα Κουρεντή. Από τη μια, έχουμε το τηλεοπτικό ειδύλλιό της στο «Survivor» με τον Γιώργο Κατσαούνη, που είχε άδοξο τέλος και πλέον εξελίσσεται σε κόντρα με εντάσεις και κατηγορίες μεταξύ τους.

Muriella kourenti gymnes foto survivor

Από την άλλη, έχουν μάθει άπαντες για την περίπλοκη σχέση της με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό, τον οποίο η ίδια αποκαλεί καλύτερό της φίλο και συνεργάτη της. Σαν να μην έφταναν τα δύο παραπάνω, πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστή και μια εφήμερη περιπέτεια που έζησε η ηθοποιός το περασμένο καλοκαίρι με τον νεαρό εκδότη Κωνσταντίνο Πεταλωτή από τις Σέρρες, ενώ μόλις χθες εμφανίστηκε στο… πλάνο και ένας πρώην αρραβωνιαστικός! Η 34χρονη παίκτρια των Διασήμων έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής περισσότερο από κάθε άλλο συμμετέχοντα στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης. Φαίνεται μάλιστα πως ο… μπαξές της προσωπικής της ιστορίας διαθέτει μέχρι και δαχτυλίδι αρραβώνων. Όχι βέβαια από τα συνηθισμένα, αλλά σε… τατουάζ! Οπως μετέδωσε η εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η Μυριέλλα υπήρξε αρραβωνιασμένη πριν από πέντε χρόνια.

Muriella kourenti gymnes foto survivor

Ο πρώην σύντροφός της ονομάζεται Θοδωρής και είναι επίσης ηθοποιός, αλλά και σκηνοθέτης. Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου τρία χρόνια και τα πράγματα ανάμεσά τους κάποια στιγμή είχαν σοβαρέψει τόσο, που τους οδήγησαν σε μια άτυπη επισημοποίηση της σχέσης τους. Μην πάει, όμως, το μυαλό σας σε κλασικά αρραβωνιάσματα. Οι δύο πρώην, αντί να επισκεφθούν κοσμηματοπωλείο, είχαν μπει τότε σε ένα tattoo studio, κάνοντας τατουάζ στα δάχτυλά τους ο ένας το αρχικό γράμμα του ονόματος του άλλου. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τατουάζ στολίζει ακόμη το δάχτυλο της Μυριέλλας.

Muriella kourenti gymnes foto survivor

Οι total naked «στιγμές» της Μυριέλλας

Η ηθοποιός με τα μεγάλα γαλάζια μάτια φαίνεται πως έχει απενοχοποιήσει το γυμνό, κάτι που φανερώνεται και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου υπάρχουν αρκετά «κλικ» με την ίδια σε total naked, πλην όμως όμορφες αισθητικά πόζες. Σε καμία από αυτές η Μυριέλλα Κουρεντή δεν αποκαλύπτει, φυσικά, τα απόκρυφα σημεία της. Άλλωστε, κάτι τέτοιο θα παραβίαζε τους κανόνες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, όπως έχει συμβεί σε πολλές άλλες περιπτώσεις, με τους ιθύνοντες του Instagram να προχωρούν στο «κατέβασμα» αυτών των «κλικ». Στην περίπτωση της παίκτριας του φετινού «Survivor», οι γυμνές εικόνες που είναι δημοσιευμένες είναι άκρως καλλιτεχνικές, με συγκεκριμένα concepts, και έχουν τραβηχτεί κατά πάσα πιθανότητα από επαγγελματίες φωτογράφους.

Muriella kourenti gymnes foto survivor

Muriella kourenti gymnes foto survivor

Muriella kourenti gymnes foto survivor

Muriella kourenti gymnes foto survivor

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...