Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Χαμός με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, τα αφήνει όλα στην κόρη του – Έξαλλος ο γιος του: «Θα προσβληθεί εις τριπλούν»

«Ορίζω αποκλειστική κληρονόμο μου την κόρη μου Ελλη Βλάχου του Ανέστη…» Με αυτή τη φράση ο σπουδαίος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος δίνει τέλος στο θρίλερ με την κληρονομιά του, μέσα από τη διαθήκη του που γράφτηκε σε μια κόλλα χαρτί, η οποία καθαρογράφηκε και παραδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Παπαναστασίου στα μέλη της οικογένειάς του.

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Ανοιξε, ωστόσο, τον δρόμο για έναν τεράστιο δικαστικό πόλεμο από τον γιο του Ηρακλή, ο οποίος σήμερα προχωρά μέσω της «Espresso» σε απίστευτες καταγγελίες!

Ο Ηρακλής Βλάχος ρίχνει «κεραυνούς» στην απέναντι πλευρά της οικογένειας του «κακού του ελληνικού σινεμά», την τελευταία σύζυγό του Μαρία Γαρίτση και την κόρη της Ελλη, που την απέκτησε μαζί του από τον γάμο τους, και διαμηνύει πως θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του. Μάλιστα, αμφισβητεί πλήρως τη γνησιότητα της διαθήκης και προσπαθεί να την αποδομήσει σε όλα τα σημεία.

diathiki anesti vlaxou xespasma gioy prosvoli diathikis
Με τη σύζυγό του και την κόρη τους

«Η διαθήκη είναι πλαστή και είμαι σίγουρος 3 δισ.%. Αυτά τα γράμματα δεν είναι του πατέρα μου! Ακόμα και ένας που δεν είναι γραφολόγος μπορεί να το διαπιστώσει. Εκτός αυτού, ο πατέρας μου ήταν ένας λαϊκός άνθρωπος που μιλούσε πολύ λαϊκά, ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο, δεν έμαθε γράμματα και δεν εκφραζόταν ποτέ έτσι, ούτε καν στις συνεντεύξεις του.diathiki anesti vlaxou xespasma gioy prosvoli diathikis Ακόμα κι αν το κείμενο το έγραφε ο ίδιος, είναι υπαγορευμένο» λέει οργισμένος και συνεχίζει: «Ειδικά εκεί που λέει “ο διαθέτης”, αν τον ρωτούσες για τη λέξη αυτή, θα σου έλεγε “συγγνώμη, τι λες; Τι είναι αυτό;”. Είναι ολοφάνερο ότι είναι πλαστή. Επίσης υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό σε ένα από τα δεκάδες ψέματα που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά: Λέγανε ότι η διαθήκη έχει συνταχθεί το 2014. Η συγκεκριμένη διαθήκη έχει ημερομηνία 2016. Και για όλα όσα λέω μιλάω με αποδείξεις. Προφανώς την έχουν αλλάξει! Επίσης το πιο εύκολο πράγμα είναι να ξεπατικώσεις μια υπογραφή. Και η συγκεκριμένη υπογραφή είναι όντως του πατέρα μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κείμενο είναι δικό του. Ούτε συντακτικά ούτε γραφικά. Ούτε κατά διάνοια» λέει χαρακτηριστικά.

diathiki anesti vlaxou xespasma gioy prosvoli diathikis
«Θα προσβληθεί εις τριπλούν»
Ο Ηρακλής Βλάχος, φανερά εκνευρισμένος με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, μετά τον θάνατο του πατέρα του, έχει αναθέσει από την πρώτη στιγμή την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο προκειμένου να προσβάλει τη διαθήκη και το περιεχόμενό της. Και τα σημεία είναι τρία, όπως λέει: «Η διαθήκη θα προσβληθεί εις τριπλούν: για πλαστότητα, για δικαιοπρακτική ικανότητα (ο πατέρας μου είχε νοσηλευτεί τρεις φορές με εγκεφαλικά) και, τρίτον, για τη νόμιμη μοίρα. Επίσης υπάρχει ένα θέμα για τις συνθήκες διαβίωσής του. Μάρτυρες μαζεύονται όλο και πιο πολλοί για τη συγκεκριμένη υπόθεση» αναφέρει στην «Espresso».

diathiki anesti vlaxou xespasma gioy prosvoli diathikis

Οταν τον ρωτάμε αν αισθάνεται πικραμένος, δηλώνει θυμωμένος. «Δεν αισθάνομαι πικρία απέναντι στον πατέρα μου, γιατί όσα αναφέρονται στη διαθήκη δεν είναι αποφάσεις του πατέρα μου. Δεν είναι ο πατέρας μου αυτός που έγραψε τη διαθήκη ως κείμενο. Αρα δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα απέναντί του».

diathiki anesti vlaxou xespasma gioy prosvoli diathikis Μάλιστα αναφέρει πως αν και έχει ζητήσει από τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του αλλά και την ετεροθαλή αδερφή του να βρεθούν, ακόμα και δημοσίως σε κάποια εκπομπή, δεν έχει λάβει καμιά απάντηση. «Με την άλλη πλευρά δεν έχουμε έρθει σε καμιά επαφή, γιατί απλά δεν τολμούν. Τους έχω καλέσει επανειλημμένως, αλλά δεν έρχονται. Και μάλιστα δημοσίως. Περιορίζονται μόνο να γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορα δικά τους “περί αγάπης”. Και πλέον πιστεύω ότι ακόμα και οι ουρολοιμώξεις που είχε συνεχώς ο πατέρας μου προέρχονταν από την κακή διαβίωση που είχε στο σπίτι».diathiki anesti vlaxou xespasma gioy prosvoli diathikis

Οπως λέει, την περασμένη Κυριακή διαπίστωσε πως οι κλειδαριές στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας του άλλαξαν ακόμα μία φορά και δεν γνωρίζει αν τα πράγματα του πατέρα του είναι ακόμα εκεί. «Οι κλειδαριές στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας μου άλλαξαν. Και το διαπίστωσα την Κυριακή. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά. Είχαν αλλάξει ξανά κλειδαριά στο σπίτι, δύο μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Επίσης πρέπει να τονίσω πως στο σπίτι μέσα ο πατέρας μου είχε πολλά πράγματα αξίας. Είχε χρυσαφικά, είχε βραβεία από τις ταινίες του. Δεν ξέρω τι έχουν απογίνει όλα αυτά».

diathiki anesti vlaxou xespasma gioy prosvoli diathikis
Σύμφωνα με τον Ηρακλή Βλάχο, ο σπουδαίος ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια δεν έμενε μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Γαρίτση. Προτιμούσε να ζει στο σπίτι της πλατείας Βικτωρίας, εκεί όπου έζησε σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής του. «Με τη δεύτερη σύζυγό του ο μπαμπάς μου δεν έμενε μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια. Απλά δεν είχαν πάρει διαζύγιο… Ο μπαμπάς μου τελευταία ήταν σε πλήρη άνοια. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Ζούσε ένα δράμα ο μπαμπάς. Αν δεν ήταν οι δύο γυναίκες, Φιλιππινέζες, να τον περιποιούνταν (τις οποίες επέβαλα εγώ), θα είχε αποβιώσει πολύ νωρίτερα. Σκεφτείτε ότι έχω βρει στο σπίτι του μία τσάντα με ληγμένα φάρμακα για την άνοια, τα οποία δεν έπαιρνε… Επίσης κάθε μέρα ο μπαμπάς σιτιζόταν με μια μερίδα φαγητό των 5 ευρώ. Ολη μέρα αυτό έτρωγε ο Ανέστης Βλάχος. Τίποτα άλλο. Και σας ξαναλέω, έχω στοιχεία που θα τα προσκομίσω στο δικαστήριο» τονίζει φανερά οργισμένος στην «Espresso».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...