Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ και η αποπλάνηση της 6χρονης

Αντιδράσεις από fans της μπάντας, που δηλώνει «σοκαρισμένη»

Αναβολή για τις 11 Απριλίου έλαβε χθες η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος επρόκειτο να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για υπόθεση παιδοφιλίας, για την οποία πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Η αναβολή δόθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του 70χρονου μουσικού, ωστόσο μετά τον σάλο που έχει προκληθεί το δημοφιλές συγκρότημα τοποθετήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook.

Οι Πυξ Λαξ δηλώνουν σοκαρισμένοι ότι ο συγκεκριμένος μουσικός «έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του» και συμπληρώνουν: «Δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι’ αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλον από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν». Επίσης στην ανακοίνωση δηλώνεται αμέριστη συμπαράσταση και βαθιά λύπη στην οικογένεια και στο ανήλικο κορίτσι «που βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του, όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά».

«Μας δουλεύετε;»

Σχόλιο ωστόσο κάτω από την ανακοίνωση αναφέρει: «Μας δουλεύετε; Τι δεν υπήρξε επαφή; Το 2018 (12/7) μια χαρά είχε παίξει στη συναυλία στο ΟΑΚΑ για τα 30 χρόνια. Και μια χαρά είχε ξεκινήσει η δίκη»!

Η καταδικαστική απόφαση τον Απρίλιο του 2019 ελήφθη για όσα συνέβησαν μεταξύ 2011 και 2013 σε παραθεριστικό προάστιο της Αττικής.

Όπως αποκάλυψε χθες η «Espresso» ο τότε 60χρονος έβαζε συχνά παιδάκια σπίτι του, όπως και την ανήλικη από την ηλικία των έξι έως οκτώ ετών. Όταν οι γονείς άκουσαν από οικογένεια γειτόνων να απαγορεύουν στο δικό τους παιδί να πηγαίνει στο σπίτι του μουσικού, μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά τους και ρώτησαν τη μικρή αν είχε συμβεί κάτι περίεργο. Όταν το παιδί τούς είπε πως εκείνος «της έπιανε το πιπί και τον ποπό και κουνούσε τα δάχτυλά του», ενώ άλλες φορές «της έπιανε το χέρι και το έβαζε στο πιπί του για να το χαϊδέψει», έπαθαν σοκ.

Μετά την ψυχιατρική εξέταση από πραγματογνώμονα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που βεβαίωνε όσα φρικτά περιέγραφε η ανήλικη, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ωστόσο η 16χρονη σήμερα ακόμα χρειάζεται τη συνδρομή ειδικών για να ξεπεράσει το τραύμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια, που αντιλήφθηκε πρώτη ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, αν και αρχικά εξέφρασε την πρόθεση να σύρει τον μουσικό στα δικαστήρια, στην πορεία δεν εμφανίστηκε ούτε ως μάρτυρας…

Πληροφορίες ωστόσο της «Epsresso» αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση ίσως γίνει αφορμή για νέες δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ντράμερ, που μπορεί να τραβήξει εκ νέου πάνω του τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...