Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ψυχίδου – Πώρος: «Μαλλιά κουβάρια» έγιναν οι δύο πρώην για την ασέλγεια του ντράμερ των Πυξ Λαξ σε ανήλικη

«Τους ξέπλυνες μια χαρά»

«Mαλλιά κουβάρια» έγιναν στο facebook η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σπύρος Πώρος. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η υπόθεση του Γιώργου Γιαννόπουλου, πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία.

Όπως είχε υποστηρίξει σε διαδικτυακή ανάρτησή της, πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, οι Πυξ Λαξ δεν γνώριζαν για τη δράση του Γιαννόπουλου, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι ο μουσικός εκμεταλλευόταν τη δημοφιλία του γκρουπ προς όφελός του, ώστε να προσεγγίζει γυναίκες.

poros

Φαίνεται όμως ότι η ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου δεν άρεσε στον φωτογράφο Σπύρο Πώρο, με τον οποίο η ίδια είχε σχέση παλαιότερα, και της απάντησε δημοσίως μέσω δικού του post στο facebook, στο οποίο την κατηγόρησε ότι «ξεπλένει» το συγκρότημα.

«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, λένε… Το να είσαι αλαζόνας και ψωνισμένος είναι πολύ επικίνδυνο, όμως… Το συγκρότημα, λοιπόν, μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον όποιον ευαισθητοποιημένο, σκεπτόμενο άνθρωπο συνέδεσε τον ντράμερ με αυτούς (φυσικό δεν είναι, αφού ήταν μέλος τους;), χαρακτηρίζοντάς τον άρρωστο του πληκτρολογίου. Λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλον πλανήτη ή τα κατασκεύασε κάποιος για να τους βλάψει… Λένε ότι δεν ήξεραν… Μάλιστα.

Η πρώτη καταδίκη του ντράμερ τους έγινε το 2019, ενώ η δίκη είχε αρχίσει ήδη το 2018. Να μας απαντήσουν πότε ήταν η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν, πριν από την έναρξη της δίκης ή μετά; Το να πλουτίζεις από τον κόσμο έχει και ένα τίμημα, είσαι και υπόλογος, όχι μόνο στα δικαστήρια, αλλά περνάς και έναν άλλον έλεγχο, τον έλεγχο της ηθικής τάξης, αφού παιδεραστές και παρακμιακά άτομα δεν πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για τη νέα γενιά» έγραψε αρχικά ο Σπύρος Πώρος, δείχνοντας την εναντίωσή του στην τακτική του γκρουπ σε αυτή την ιστορία.

«Η ηθική σας δεν θεωρείται δεδομένη. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε; Ούτε η δική σας ούτε της κάθε πρώην κακομοίρας που βγάζετε να σας ξεπλύνει και που δεν έχει τίποτα να χάσει…» συνέχισε ο φωτογράφος, δείχνοντας με το… δάχτυλο τη δημοσιογράφο του Star, χωρίς να την κατονομάσει. «Οπότε κατεβείτε από το καλάμι και απαντήστε με σεβασμό στο θύμα, το μικρό παιδί, που ένα μέλος του συγκροτήματός σας ασέλγησε πάνω του. Αφήστε τις μαγκιές, δεν σας φοβάται κανείς, μπουνιές και κλοτσιές αλλού, δεν σας παίρνει…

Και κάτι τελευταίο: Είπατε ότι ασχολούνται μαζί σας ώστε να πάρουν λίγη λάμψη από το όνομά σας… Αυτό είναι και το πιο αστείο, ίσως πιο αστείο και από το τρολάρισμα που σας συνοδεύει όταν αναφέρεται κάποιος στην μπάντα σας, αυτό της τελευταίας συναυλίας…» κατέληξε στην ανάρτησή του.

Η συνέχεια βρήκε τη Φωτεινή Ψυχίδου να σχολιάζει αιχμηρά το μακροσκελές post του φωτογράφου. «Αυτές οι πρώην, άμα ανοίξουν το στόμα τους (γκουχ, γκουχ), κύριε Πώρο» έγραψε στο facebook, με τον Σπύρο Πώρο να της απαντά: «Αν ανοίξω εγώ το στόμα μου, να δεις πού θα τρέχουν να κρυφτούν και αυτές και άλλοι πολλοί. Οταν είναι η ώρα θα μπω και, αν προκληθώ, τότε θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Εσύ είσαι αμελητέα ποσότητα και αναξιόπιστη μάρτυρας, αφού θέλεις να το πας επί προσωπικού, που τους ξέπλυνες μια χαρά. Δεν σκοπεύω όμως να το πάω επί προσωπικού – όπως είπα, αν προκληθώ, θα αναφερθώ περαιτέρω. Ας απαντήσουν λοιπόν επί του θέματος, γιατί, όσο και να θέλουν το θέμα να θεωρηθεί λήξαν, δεν πρόκειται. Αρκετή βρομιά μαζεύτηκε».ImageHandler 1

Ο δημόσιος διάλογος μεταξύ τους συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με τη Φωτεινή να επιμένει στη θέση της. «Ποιους ξέπλυνα, κύριε Πώρo; Και για ποιο αδίκημα; Αν υπονοείτε ότι γνωρίζαμε ότι ο Γιαννόπουλος ήταν παιδεραστής, όχι, δεν το γνωρίζαμε. Τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ με την κόρη μου. Γι’ αυτό μίλησα για μένα. Εγώ καταγράφω τον χαρακτήρα που είδα το 2011. Ο αγώνας της μητέρας ξεκίνησε το 2013 και η συνεργασία έγινε το 2018. Δεν ήμουν εκεί, λυπάμαι αν σου χαλάω το αφήγημα. Εγώ επιμένω στη θέση μου. Ηξεραν ότι είναι μ@λάκας και, αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι είναι μ@λάκας και πέφτουλας, δεν έπρεπε να συνεργάζονται μαζί του, γιατί υπήρχαν χιλιάδες 16χρονα και 17χρονα παιδιά στην αρένα. Είδα κι εγώ την οργισμένη ανακοίνωση του συγκροτήματος κι έχω τσουτσουριάσει από τον φόβο μου – καταλαβαίνεις, περιμένω μήνυση κι έτσι. Εγώ ένιωσα υπόλογη, εγώ! Αν οι υπόλοιποι δεν μοιράζονται τη συνειδησιακή κρίση “μήπως έπρεπε να το ξέρουμε;”, είναι δικό τους θέμα» έγραψε μεταξύ άλλων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...