Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Φωτεινή Ψυχίδου: Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα ξεσπαθώνει κατά του ντράμερ των Πυξ Λαξ

Κατηγορείται για παιδοφιλία

Χειμαρρώδεις αποκαλύψεις για την υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία, έκανε η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου, ενώ από το στόχαστρό της δεν ξέφυγε ούτε το θρυλικό συγκρότημα!

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook, η δημοσιογράφος, η οποία ήταν από το 2007 έως και το 2014 παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα, αναφέρει πως τα μέλη των Πυξ Λαξ μπορεί να μη γνώριζαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως ήξεραν τα «γούστα» του ντράμερ.

0028 MPAMPIS STOKAS FOTINI PSIXIDOY 2222014

«Οι Πυξ Λαξ (δεν)ήξεραν… Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ… θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο τον Γιαννόπουλο! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη… και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ. Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γιαννόπουλος είναι παιδεραστής… Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια)… ότι ο Γιώργος ήταν μ*******! Δεν ήξερες τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γιώργου» αναφέρει και συνεχίζει: «Ο Γιώργος δεν είχε ούτε κρίση ούτε κριτήριο στις γυναίκες. Κοντές, ψηλές, χοντρές, λιγνές, νέες, γριές, όμορφες, άσχημες… τα πάντα! Ο Γιώργος ήταν ένας 60άρης μ***** που πίσω από το brandname “drummer των Πυξ” ήθελε να π*****.

2237 MPAMPIS STOKAS GIORGOS MAZONAKIS 2312011

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία… Δεν το φαντάζονταν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς! Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε… τι σκεφτήκαμε… και πώς γλίτώσαν(μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης. Επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά… εκείνη την περίοδο τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ. Το θέμα είναι… θα έπρεπε να υποψιαστούν; Οι Πυξ Λαξ βαριούνται (ο ψηλός μετά τα lives κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στην ΤV στο δωμάτιό του). Μέχρι κι εγώ η ίδια, οπότε βρισκόμουν μαζί τους, δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο Γιώργος, γιατί ο Γιώργος έκανε πάντα το ίδιο! Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω “ο άντρας σου κοιμάται με ό,τι κινείται” γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του! Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του Γιώργου και έκανα ανέμελη παρέλαση στους πρωινούς μπουφέδες την παιδική κολεξιόν της αλουέτ και την Ιόλη με κοτσίδια!

1773 VIKI GEROTHODOROY MPAMPIS STOKAS FOTINI PSIXIDOY 2752012

Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Υστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα… Οταν το μαγαζί γίνεται στάδιο… Οταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες… Παύεις να είσαι μπάντα! Γίνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή… που πρέπει να αποδώσει! Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί… ορισμένοι για πολλά χρόνια… άλλοι λιγότερα… Ο Γιώργος ήταν τα πρώτα χρόνια της μπάντας… ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετία), δεν είχε φράγκα… κι έτσι τον πήραν στην πρώτη “τελευταία συναυλία”… στην επόμενη “τελευταία συναυλία” έπαιζε άλλος… γιατί απλά ήθελαν άλλον! Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν και έγιναν βασιλιάδες! Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους… και το “παλάτι” κρίνεται κυρίως από τους “αυλικούς”. Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος, λέει ο Ελληνας φιλόσοφος Σωκράτης. Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν…

f1Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν… Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν παιδεραστής. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν μ*****. Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή. Πυξ Λαξ ίσον γροθιά και λάκτισμα… Οταν πέφτουν μαζικά τα κλοτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν… είναι λογικό να τις φας! Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τη “μεγαλειότητά σας” είναι η “αιτία” που βρεθήκατε στη μέση του καβγά… #Μπάμπη #ψηλέ #staystrong».

Χθες, πάντως με δήλωσή του μέσω του ΑΝΤ1 το συγκρότημα Πυξ Λαξ ανέφερε ότι θα κινηθεί εναντίον όσων συνδέουν το όνομά του με όσα έκανε ο πρώην συνεργάτης τους, «από τους εκατοντάδες που είχαμε παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια».

3969 STOKAS KARVELAS PANIA 5112011

«Όποιο μέσο ή άτομο έχει συνδέσει το όνομα του συγκροτήματός μας με τη συγκεκριμένη πράξη που έκανε ένας συνεργάτης μας από τους εκατοντάδες που είχαμε παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια έχει ήδη ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας και αν δεν επανορθώσει, θα κινηθούμε νομικά άμεσα γιατί η ανθρωποφαγία και ο παραλογισμός δεν μπορούν να θίγουν δουλειές χρόνων, επαγγελματικά, υπολήψεις και προσωπικότητες» υπογραμμίζουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...