Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η επόμενη ημέρα μετά την ομοβροντία αγωγών από τον Γιώργο Κιμούλη

Σύρραξη μεγατόνων στη showbiz

Με «πυρά» εκατέρωθεν μαίνεται ο «εμφύλιος» που ξέσπασε στον χώρο του θεάματος, με αφορμή τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία και, εσχάτως, τις αγωγές «μαμούθ» που κατέθεσε ο ηθοποιός κατά της συναδέλφου του, του ΣΕΗ και συμπρωταγωνιστών του στην παράσταση «Πιο κοντά», οι οποίοι επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς της 48χρονης ηθοποιού.

Γιώργος Κιμούλης

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Τσαρούχας: «Μακάρι η υπόθεση Κιμούλη να πάει στο ακροατήριο για να τα μάθει η κοινωνία όλα»

Μιλώντας για την αγωγή που κατατέθηκε σε βάρος της Ζέτας Δούκα και των συναδέλφων της Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά, με την οποία ο Γιώργος Κιμούλης αξιώνει το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ για περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη, ο δικηγόρος του ηθοποιού υποστήριξε ότι δεν υφίστανται ανάρμοστες πράξεις και, συνεπώς, ευθύνες του εντολέα του.

«Αυτοί που πιστεύουν ότι υπήρξαν ανάρμοστες πράξεις και συνεπώς ευθύνες δεν κατέφυγαν στα δικαστήρια ή στα αρμόδια όργανα. Αυτό το συμβάν δεν συνέβη» είπε ο Βασίλης Καπερνάρος χθες στην εκπομπή «Happy day».

kimoulis minisi

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι τρεις ηθοποιοί έχουν φτιάξει «παρεούλα» και κατηγόρησαν τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία για να εξυπηρετήσουν προσωπικές σκοπιμότητες, ενώ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Ζέτας Δούκα: «Εχω στοιχεία ότι η κυρία Δούκα είχε δηλώσει ότι δεν είχε κακοποιηθεί ποτέ, εκτός από μία προσωπική της περίπτωση… Η κυρία Δούκα είναι μία προσωπικότητα που εκφράζει μία γυναικεία δυναμικότητα και καλά κάνει. Αλλωστε, έχει δηλώσει ότι όλα αυτά πρέπει να βγαίνουν όταν πρέπει για να παραδειγματίζονται οι γυναίκες. Είδατε τι ωραία που τα έχει πει; Δεν μπορεί να λέει αυτά και στη συνέχεια να έρχεται και να λέει “γιατί τώρα;” και #MeToo».

0887 SOYLIOTI DOYKA KIMOYLIS 10112008

Σε όσα δήλωσε στην εκπομπή ο κ. Καπερνάρος απάντησε με επιστολή η δικηγόρος του Νίκου Ψαρρά και της Δώρας Χρυσικού, που είχαν δηλώσει ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε διάφορα περιστατικά που είχε καταγγείλει η συνάδελφός τους. «Η υπόθεση πλέον έχει εισαχθεί στο δικαστήριο και, σεβόμενη τον Κώδικα Ποινικής Δεοντολογίας των δικηγόρων, καθώς και τις σχετικές οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές των δικηγορικών συλλόγων της χώρας μας, δεν θα ήθελα να σχολιάσω δημόσια την αστική αυτή υπόθεση. Σχολιασμοί, κρίσεις ή επικρίσεις του κ. Κιμούλη ή του πληρεξούσιου δικηγόρου του γίνονται με δική τους ευθύνη και θα απαντηθούν από μας διά της νομίμου οδού» ανέφερε η επιστολή.

Υπενθυμίζεται ότι σε κοινή ανάρτησή τους οι τρεις πρώην συνεργάτες επέμειναν σε όσα έχουν αναφέρει και τόνιζαν ότι η κατάθεση αγωγών από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν «μια απέλπιδα προσπάθεια να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να “ακυρώσει” την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών».5831 DOYKA PSARAS 02072021

Με αφορμή την αγωγή που επιδόθηκε στο ΣΕΗ, ο πρόεδρός του Σπύρος Μπιμπίλας θύμισε ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί διά βίου από το σωματείο για συγκεκριμένους λόγους και πλέον εξετάζεται πώς ξαναγράφτηκε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...