Ξέσπασε ο Τσαρούχας: «Μακάρι η υπόθεση Κιμούλη να πάει στο ακροατήριο για να τα μάθει η κοινωνία όλα»

Άστραψε και βρόντηξε ο Πασχάλης Τσαρούχας μετά τη μήνυση που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης σε συναδέλφους του που τον κατηγόρησαν για βίαιη συμπεριφορά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ και ξέρει πράγματα που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ξέσπασε: «Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των γυναικών που υποστήριξαν δημοσίως ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν απόφαση του ΔΣ του σωματείου μας. Θεωρώ αυτονόητο ότι εφόσον πέντε άτομα βγαίνουν και λένε ότι έχουν πρόβλημα με κάποιον, το σωματείο οφείλει να εκκινήσει διαδικασία.

Το σωματείο θεώρησε ότι προσβάλλεται όταν ένα μέλος του κατηγορείται από τόσες κοπέλες και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Όλες οι γυναίκες που είδατε στα ΜΜΕ κλήθηκαν να καταθέσουν, και η Κατερίνα Λέχου και η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Τα πρακτικά όλων των καταθέσεων παραδόθηκαν στον κύριο Κιμούλη, ενώ και ο ίδιος κλήθηκε ενώπιον του πειθαρχικού του σωματείου. Ήταν απόφαση του ΔΣ να ανοίξει το ζήτημα σε σχέση με τις καταγγέλλουσες, δεν το αποφάσισα εγώ. Αυτό που συμβαίνει είναι το επόμενο στάδιο εκφοβισμού, εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, εμείς θα συνεδριάσουμε και θα κλείσουμε την υπόθεση. Είναι καθαρά κίνηση εκφοβισμού πριν από την τελευταία συνεδρίαση του πειθαρχικού. Ο Γιώργος Κιμούλης έχει κληθεί να απολογηθεί επί των καταθέσεων των κοριτσιών και αντί να απολογηθεί, προτίμησε να μας στείλει αγωγές.

Φυσικά και μίλησα με τον δικηγόρο μου και δεν ανησυχώ για το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ. Σε όλα τα ζητήματα που βάζει ο κύριος Κιμούλης στην αγωγή του υπάρχουν απαντήσεις με στοιχεία, λεπτομέρειες και τεκμηρίωση. Μακάρι η υπόθεση να πάει στο ακροατήριο για να μάθει η κοινωνία όλες τις λεπτομέρειες».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ γιορτάζει την 16η επέτειο γάμου

«16 χρόνια μαζί. Σαν σήμερα. 16 χρόνια γεμάτα αγάπη, χαρές, δυσκολίες, γέλια και αμέτρητες στιγμές που έκαναν τη ζωή μας πιο όμορφη. Σε ευχαριστώ που με αντέχεις, που είσαι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου, ο συνοδοιπόρος μου στη ζωή. Χρόνια μας πολλά, υγεία και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ».